Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Креді Агріколь Банк зайняв 4 місце у загальному рейтингу

Креді Агріколь Банк зайняв 4 місце у загальному рейтингу та став першим у номінації «social impact investing» за результатами дослідження Private Banking and Wealth Management Survey за 2019 рік видання Euromoney. Також Креді Агріколь Банк став четвертим у категоріях «Ultra High Net» та «Super Affluent». Нагороду буде вручено під час 2-ї щорічної Всесвітньої конференції з Private Banking 21 лютого 2019 року у готелі Landmark у Лондоні.

«Ми почали розвивати напрям преміального банкінгу 6 років тому. На сьогоднішній день понад 10 000 преміум-клієнтів можуть бути впевнені в якості преміальних послуг від Креді Агріколь Банку. Ця нагорода вкотре свідчить про високий рівень обслуговування і доводить правильність нашої стратегії», - коментує Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес і мережу банку. 

Щорічне дослідження у сфері Private Banking і управління великим приватним капіталом пропонує якісний огляд найкращих послуг категорії Private Banking у розрізі регіонів і сфер обслуговування. У рамках дослідження приватні банки та wealth-менеджери визначають своїх головних конкурентів – найкращих провайдерів послуг у сфері Private Banking. Цього року у рамках дослідження було проаналізовано 2 230 обґрунтованих відповідей.

Варто зазначити, що до цього Креді Агріколь два роки рік поспіль входив у ТОП-3 найкращих банків сегменту Premium Banking за версією авторитетної аудиторської і консалтингової компанії Ernst&Young.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    всі мфо днепр никополь северодонецк белая церковь мариуполь кредит без довідки про доходи винница касир мукачево кредит без справки о доходах смела невідомі мфо україни яготин хмельницкий шостка черкассы херсон кривой рог ужгород тернополь борисполь одесса харьков каменское деньги в долг чернигов маловідомі мфо україни бухгалтер умань полтава александрия ровно павлоград все мфо измаил рейтинг кредитов экономист кропивницкий ивано-франковск кременчуг мелитополь миргород бердичев львов нові мфо україна николаев запорожье нові мфо кассир кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит під 0 прилуки бровары каменец-подольский краматорск кредит онлайн на карту операционист гроші в борг терміново юрист аналитик бердянск киев изюм юрисконсульт славянск мфо україна луцк бахмут черновцы энергодар житомир сумы
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    вакансии в банках работа в банке киев альфа банк кредит готівкою без довідки про доходи микрозайм без отказа Нові МФО України Новые МФО Украины список rss отзывы спортбанк вакансии в финансах позика на картку з автоматичним схваленням работа в финансах деньги в долг срочно кредит готівкою київ кредит спортбанк банковские вакансии невідомі мфо маловідомі мфо мфо, которые дают всем вакансии банков кредит під 0 відсотків все мфо украины спортбанк архив вакансий работа в страховании кредит наличными киев малоизвестные мфо неизвестные мфо работа в банке займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк киев всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах карта спортбанк рейтинг кредитов онлайн кредит онлайн на картку без відмови терміново точки выдачи спортбанк кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг кредит под 0 процентов мфо без лицензии база мфо украины кредитный лимит спортбанк вакансии банков украины
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты