Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Які депозити найбільш популярні у 4 кварталі 2023?

На останок 2023 року, гривневі депозити з терміном від 3 до 6 місяців очікуються найбільш популярними серед громадян, за словами Дмитра Замотаєва, директора департаменту роздрібного бізнесу ГЛОБУС БАНКУ. Передбачається, що це станеться внаслідок зниження облікової ставки з 22% до 20%, після чого більшість комерційних банків запустить нові депозитні продукти зі зниженими процентними ставками.

Зазначається, що середні процентні ставки для депозитів тривалістю від 3 до 6 місяців складуть 15%, в той час як для депозитів від 9 місяців до 1 року очікується встановлення ставок на рівні 14-15% річних.

Проте Дмитро Замотаєв наголошує, що зниження ставок не обов'язково призведе до скорочення прибутку для клієнтів. Наприклад, залишаючи кошти на депозиті тривалістю від 3 до 6 місяців, клієнти можуть очікувати "чистого" прибутку на рівні 4-5%, а для депозитів до 1 року - до 5% річних.

Зараз в Україні сприятлива економічна ситуація, яка стимулює банківський сектор. Розвиток всіх галузей економіки допоміг знизити інфляцію до рівня 8,6% на рік і підвищити прогноз росту ВВП на 2023 рік до понад 3%. Макрофінансова підтримка також забезпечує стабільність державного бюджету, що зменшує ризики втрат при розміщенні коштів в депозитах. Таким чином, умови є сприятливими для отримання прибутку від вкладів, навіть при зниженні процентних ставок.

За словами Дмитра Замотаєва, директора департаменту роздрібного бізнесу ГЛОБУС БАНКУ, в четвертому кварталі очікується збільшення популярності гривневих депозитів. Він прогнозує, що порівняно з третім кварталом, кількість нових гривневих депозитів може зрости на 12%, а частка вкладів з терміном від 3 до 6 місяців може становити понад 60% від загальної кількості нових депозитів.

Замотаєв відзначив, що найбільш активними місяцями для відкриття гривневих депозитів будуть жовтень та листопад. Він також нагадав, що в грудні можливе подальше зниження облікової ставки на 2-3 відсоткових пункти (до рівня 18-17%), що, безперечно, вплине на рівень прибутку від депозитів.

"Очікується, що доходність депозитів продовжить знижуватися в найближчі місяці, що підштовхне громадян відкривати вклади зараз, коли процентні ставки ще максимально привабливі," - підсумував Дмитро Замотаєв.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    нові мфо україна мелитополь луцк кредит без довідки про доходи энергодар херсон изюм бровары черкассы ровно яготин тернополь измаил аналитик все мфо каменское бахмут бердянск маловідомі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа срочно ивано-франковск миргород кассир деньги в долг шостка касир краматорск славянск экономист умань гроші в борг терміново юрисконсульт кривой рог житомир харьков черновцы кропивницкий белая церковь мукачево александрия сумы операционист киев ужгород прилуки нові мфо львов винница полтава кредит без справки о доходах николаев юрист кредит онлайн на карту бердичев запорожье северодонецк чернигов никополь хмельницкий невідомі мфо україни бухгалтер одесса кредит під 0 всі мфо мфо україна павлоград днепр рейтинг кредитов каменец-подольский мариуполь кременчуг борисполь смела
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    альфа банк киев кредит под 0 процентов неизвестные мфо спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням кредит готівкою без довідки про доходи архив вакансий деньги в долг срочно гроші в борг всі мфо україни отзывы спортбанк вакансии в банках работа в банке рейтинг кредитов онлайн работа в финансах карта спортбанк банковские вакансии кредит спортбанк список rss Нові МФО України малоизвестные мфо альфа банк работа в страховании мфо, которые дают всем вакансии в финансах вакансии банков кредит готівкою київ все мфо украины вакансии банков украины база мфо украины кредит наличными киев кредит під 0 відсотків мфо без лицензии микрозайм без отказа Новые МФО Украины кредит онлайн на картку без відмови терміново маловідомі мфо кредит наличными без справки о доходах работа в банке киев кредит онлайн на карту без отказа займ на карту с автоматическим одобрением точки выдачи спортбанк невідомі мфо кредитный лимит спортбанк
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты