Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

1 млн грн щодня через iPhone оплати за товари та послуги

Протягом перших двох тижнів з моменту запуску функції Tap to Pay на iPhone в Україні, додаток "Термінал" від ПриватБанку вже використовує понад 16 тисяч клієнтів. Як повідомив Євген Заіграєв, член правління ПриватБанку з питань малих та середніх підприємств, у перші дні запуску нового сервісу українські підприємці приймають платежі від своїх клієнтів за допомогою iPhone та додатку "Термінал" ПриватБанку на суму понад 1 млн гривень щодня.

Кількість активних користувачів сервісу наразі складає 1500 осіб, а обсяг оплат картками та електронними гаманцями через iPhone становить понад 1 700 оплат на день, загальною сумою 1 млн гривень. За словами Євгена Заіграєва, ефективність запуску технології еквайрингових платежів на iPhone перевищила очікування банку в декілька разів.

Нагадаємо, що 31 жовтня 2023 року ПриватБанк разом з Apple та за підтримки Visa запустили в Україні технологію безконтактного прийому платежів Tap to Pay на iPhone. Україна стала третьою країною в Європі та сьомою в світі, де підприємці та малі бізнеси можуть легко, безпечно та конфіденційно приймати безготівкові платежі, використовуючи лише iPhone та додаток "Термінал" ПриватБанку.

Додаток "Термінал" для iPhone представляє собою комплексне рішення для бізнесу, яке дозволяє не лише приймати платежі, але й фіксувати грошові операції за допомогою програмного PPO, створювати та фіскалізувати чеки, а також передавати інформацію до податкової. Тепер усе це можна виконати зі смартфону.

Для користування функцією Tap to Pay на iPhone необхідно завантажити додаток "Термінал" на модель iPhone XS або вище з операційною системою iOS 16.4 або вище. Технологія Apple Tap to Pay на iPhone використовує вбудовані функції iPhone для забезпечення конфіденційності та безпеки даних як для бізнесу, так і для клієнтів.

 




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    кременчуг никополь ровно аналитик миргород запорожье краматорск винница измаил полтава славянск николаев шостка днепр кредит без довідки про доходи смела мариуполь бухгалтер львов киев каменское ивано-франковск херсон черкассы кассир александрия черновцы кредит під 0 мукачево умань кропивницкий кредит без справки о доходах белая церковь деньги в долг гроші в борг терміново одесса бахмут бердянск всі мфо бровары бердичев кредит онлайн на карту экономист северодонецк яготин энергодар павлоград юрисконсульт нові мфо нові мфо україна кривой рог сумы невідомі мфо україни юрист каменец-подольский мфо україна житомир борисполь маловідомі мфо україни луцк тернополь кредит онлайн на карту без отказа срочно изюм все мфо рейтинг кредитов харьков хмельницкий прилуки чернигов касир операционист ужгород мелитополь
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    список rss кредит онлайн на картку без відмови терміново Нові МФО України банковские вакансии вакансии в банках маловідомі мфо кредит готівкою без довідки про доходи спортбанк рейтинг кредитов онлайн работа в банке кредит наличными без справки о доходах всі мфо україни кредит под 0 процентов мфо, которые дают всем кредит онлайн на карту без отказа отзывы спортбанк кредитный лимит спортбанк работа в страховании альфа банк альфа банк киев архив вакансий кредит готівкою київ вакансии банков вакансии в финансах кредит спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением база мфо украины невідомі мфо работа в банке киев Новые МФО Украины работа в финансах микрозайм без отказа позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо гроші в борг точки выдачи спортбанк вакансии банков украины мфо без лицензии кредит під 0 відсотків деньги в долг срочно все мфо украины карта спортбанк кредит наличными киев неизвестные мфо
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты