Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Кредобанком пiдписано понад 200 нових договорiв про обслуговування зарплатних проектiв

За червень мiсяць 2009 року Кредобанк уклав понад 200 угод на здiйснення зарплатних проектiв з пiдприємствами України. Завдяки цьому загальна кiлькiсть зарплатних проектiв, що реалiзує Банк, перевищила 2 000. Всього на 1 липня 2009 року в межах зарплатних проектiв, якi передбачають здiйснення зарахувань заробiтної плати на особистi картковi рахунки працiвникiв пiдприємств, установ та органiзацiй, Банком було емiтовано пластикових карток загальною кiлькiстю понад 100 тисяч.

Важливим напрямком спiвпрацi для Кредобанку є залучення до зарплатних проектiв бюджетних органiзацiй. В рамках такої спiвпрацi було емiтовано 27% вiд загальної кiлькостi карток. Оскiльки Кредобанк є Банком з iноземним капiталом, його обирають як партнера для реалiзацiї зарплатних проектiв також дипломатичнi установи та представництва. Найбiльше нових угод на обслуговування зарплатних проектiв уклали в червнi мiсяцi Сумська, Вiнницька, Миколаївська, Одеська, Черкаська, Перша Львiвська та Iвано-Франкiвська фiлiї.

- З метою автоматизацiї та прискорення процесу розподiлу заробiтної плати пiдприємства та зарахування її на особистi рахунки працiвникiв, Кредобанк здiйснює впровадження програмного забезпечення "eSalary", що є пiдсистемою програми "Клiєнт - Банк", - зазначає Вiталiй Пахомов, Виконавчий директор вертикалi продажу Кредобанку. - Декiлька мiсяцiв поспiль робота системи тестується в Банку, i вже зараз можна пiдкреслити беззаперечнi переваги, якi надасть впровадження даного програмного забезпечення як Кредобанку так i його клiєнтам при обслуговуваннi зарплатних проектiв. По-перше, це суттєве скорочення витрат часу на обробку iнформацiї по виплатi заробiтної плати пiдприємства та, найголовнiше, максимальне уникнення ризику здiйснення помилок при розподiлi сум.

Зарплатнi проекти вiд Кредобанку поєднують в собi цiлий комплекс банкiвських послуг: можливiсть вiльного доступу до коштiв через понад 360 банкоматiв Кредобанку та мережу банкоматiв партнерiв Банку, що нараховує понад 3 000 банкоматiв по всiй Українi, можливiсть розраховуватися в торгiвельних точках, рiзних закладах України та закордоном, додатково заробляти, отримуючи вiдсотки на залишок коштiв на власному рахунку.

Довiдка: ВАТ "Кредобанк" створено у Львовi та зареєстровано у Державному банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є право наступником АТ "Захiдно-Український Комерцiйний Банк", та АТ "Кредит Банк (Україна)".

Статутний фонд ВАТ "Кредобанк" складає 1 млрд. 550 млн. грн. Банк є найбiльшою польською iнвестицiєю в банкiвську установу України. В структурi акцiонерного капiталу банку iнвестицiї стратегiчного захiдного партнера Банку PKO Bank Polski S.A. складають 99,5%. Сьогоднi ВАТ "Кредобанк" - входить до 2-ї групи "Великi банки" за класифiкацiєю Нацiонального банку України, регiональна мережа Банку ВАТ "Кредобанк" нараховує 26 фiлiй та 144 вiддiлення та охоплює майже всi областi України та Автономну Республiку Крим.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    бахмут ровно сумы краматорск измаил хмельницкий харьков мариуполь яготин бухгалтер миргород черновцы киев славянск каменец-подольский мукачево одесса кропивницкий бровары всі мфо ивано-франковск экономист кредит під 0 нові мфо україна нові мфо никополь черкассы бердичев касир запорожье александрия винница гроші в борг терміново днепр рейтинг кредитов все мфо изюм кривой рог северодонецк кредит без справки о доходах смела павлоград операционист энергодар прилуки кредит онлайн на карту кредит онлайн на карту без отказа срочно борисполь полтава умань кредит без довідки про доходи невідомі мфо україни белая церковь каменское херсон деньги в долг ужгород маловідомі мфо україни львов кременчуг аналитик юрисконсульт кассир шостка чернигов луцк николаев мелитополь мфо україна тернополь житомир бердянск юрист
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке вакансии в банках кредит під 0 відсотків вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением точки выдачи спортбанк работа в финансах микрозайм без отказа малоизвестные мфо позика на картку з автоматичним схваленням кредит готівкою київ всі мфо україни база мфо украины рейтинг кредитов онлайн вакансии в финансах архив вакансий кредит готівкою без довідки про доходи мфо без лицензии вакансии банков список rss деньги в долг срочно работа в банке киев кредитный лимит спортбанк альфа банк киев Нові МФО України работа в страховании спортбанк банковские вакансии Новые МФО Украины отзывы спортбанк гроші в борг невідомі мфо альфа банк карта спортбанк неизвестные мфо кредит спортбанк кредит наличными без справки о доходах маловідомі мфо кредит наличными киев все мфо украины кредит онлайн на карту без отказа мфо, которые дают всем кредит под 0 процентов
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты