Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Виставки, конференції, семінари

Маркетологи та HR-спеціалісти оцінять перспективи виходу компанії на міжнародний ринок

22 березня в столичному комплексі «Арена City » відбудеться одноденна бізнес-конференція International Business Opportunities для HR - та маркетинг-менеджерів. Тематика заходу охоплюватиме питання маркетингової політики та управління персоналом при виході компанії на іноземні ринки. Організатором проекту виступає міжнародна організація AIESEC*.

Малі та середні підприємства можуть полегшити вихід на іноземний ринок та забезпечити успішність зовнішньоекономічної діяльності через застосування інноваційних підходів та нестандартних рішень. Саме для обміну реальним досвідом та сучасними прийомами, які застосовуються при виході компанії на міжнародний ринок, бізнес-конференція International Business Opportunities уже другий рік поспіль залучає спеціалістів міжнародних та зростаючих вітчизняних компаній.

Цього року конференція охопить два напрямки: маркетинг і управління персоналом, на яких будуть присутні більше 120 представників менеджменту українських та міжнародних компаній.

Тематика напрямку HR охоплюватиме наступні питання:

- розвиток лідерських компетенцій в корпоративному середовищі
- вдалі практики залучення та розвитку перспективних кадрів
- специфіка та можливості залучення іноземних кадрів

Тематика маркетингового напрямку включатиме:

- способи формування клієнтської бази через соціальні медіа
- оnline-reputation, або образ компанії в інтернет-середовищі
- урок стратегічного менеджменту в Малайзії

Серед спікерів, які виступатимуть на конференції, будуть присутні: Павло Шеремета, партнер Інституту стратегії Inspira; Артур Герасимов, генеральний директор Ukraine Marketing Group; Жан Смотрич, керівник маркетинг-клубу Ukraine Marketing Jazz.

Перспективи виходу компанії на іноземний ринок прокоментувала Алісія Касіян, стажер-менеджер Ukrainian Marketing Group: “Вихід на іноземний ринок – це випробування компанії на здатність приймати та втілювати інноваційні рішення, розширювати бачення власної сфери діяльності. Не менш важливою є швидкість адаптації до нових тенденцій ринку та побудова міжнародних зв’язків. Щоб спростити ці завдання, можна залучити спеціаліста з іншої країни з досвідом роботи на іноземному ринку. Для багатьох локальних компаній західних країн така практика є цілком звичною».

При умові попередньої реєстрації, участь у конференції безкоштовна. Детальна інформація щодо конференції International Business Opportunities та реєстраційна форма розміщені на сайті http://www.ibo.aiesec.kiev.ua.

Партнер проекту Arena City. С тратегічний партнер AIESEC в Києві – компанія «Kraft Foods».
Локальні інформаційні партнери AIESEC в Києві: Job.ukr.net, Платформа, Headhunter, Careerguide, Українські нвини,Освітній портал,Компаньйон.

* AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 110 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху становлення в ролі лідерів, які хочуть та знають як змінювати світ на краще.

АIESEC надає молодим людям можливість розвиватись як лідер завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів:

Досвід лідерства
Програма міжнародних стажувань AIESEC
Глобальне освітнє середовище

Офіційний сайт організації у Києві: www.aiesec.kiev.ua

Задодатковоюінформацієюзвертайтеся:

Лагошна Тетяна, PR менеджер конференції "International Business Opportunities"
+38093 723 44 51
tatiana.lagoshnaya@aiesec.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    операционист всі мфо полтава деньги в долг юрисконсульт луцк умань кредит онлайн на карту гроші в борг терміново невідомі мфо україни рейтинг кредитов ужгород кредит без справки о доходах винница мфо україна ровно славянск все мфо одесса черновцы изюм каменское прилуки шостка николаев херсон кременчуг житомир северодонецк нові мфо мелитополь черкассы энергодар кропивницкий никополь борисполь александрия касир бердичев экономист кредит онлайн на карту без отказа срочно мукачево миргород кассир краматорск нові мфо україна кривой рог кредит під 0 бахмут маловідомі мфо україни измаил запорожье юрист ивано-франковск бердянск чернигов мариуполь львов киев тернополь хмельницкий кредит без довідки про доходи харьков бровары смела белая церковь бухгалтер аналитик яготин сумы днепр павлоград каменец-подольский
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    мфо, которые дают всем альфа банк микрозайм без отказа кредитный лимит спортбанк отзывы спортбанк маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням кредит спортбанк вакансии банков украины малоизвестные мфо работа в страховании список rss банковские вакансии кредит наличными без справки о доходах вакансии в финансах мфо без лицензии займ на карту с автоматическим одобрением работа в финансах Новые МФО Украины кредит готівкою без довідки про доходи Нові МФО України всі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа альфа банк киев кредит наличными киев деньги в долг срочно рейтинг кредитов онлайн кредит онлайн на картку без відмови терміново карта спортбанк спортбанк все мфо украины кредит под 0 процентов работа в банке невідомі мфо вакансии банков работа в банке киев вакансии в банках архив вакансий точки выдачи спортбанк кредит під 0 відсотків неизвестные мфо гроші в борг база мфо украины кредит готівкою київ
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты