Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Організація та розвиток продажів
Автотранспортне страхування
Страхування майна
Страхування життя
Медичне страхування
Корпоративне страхування
Страхування ризиків
Андеррайтінг
Актуарні розрахунки
Перестрахування
Врегулювання збитків
Аварійний комісар
Робота з агентами
Страховий агент
Розвиток регіональної мережі
Фінансово-економічний відділ
Операційний супровід
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Розробка продуктів та методологія
Управління персоналом
Служба безпеки
Діловодство
Адміністративно-господарська частина
Філії та відділення СК (керівники)
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 18157
> >
Город : Дніпро
Категория: Резюме в страховании
Подкатегория: Врегулювання збитків
Резюме № 18157
Опубліковано: 02.06.2010 р.
Рубрика: Врегулювання збитків

Специалист отдела урегулирования убытков

Стартова зарплата: 2080 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Дніпро
Освіта: вища
Дата народження: 04.07.1986 г. (37 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 01.2010 по 04.2010 (3 міс.)
В компанії: Страховое общество, Дніпро
Посада: Специалист по страхованию
Функціональні обов'язки:
Укладання і супровід договорів страхування, складання додаткових угод, ведення бази даних по договорам страхування, контроль отримання страхових премій, відстеження договорів для пролонгації, консультації клієнтів по умовам страхування як по телефону, так і особисто, співпраця з робітниками банків по акредитації. Контроль обігу і використання бланків суворої звітності, інвентаризація страхових полюсів.


C 12.2009 по 01.2010 (1 міс.)
В компанії: Cтрахова компанія, Дніпро
Посада: Старший страховой менеджер
Функціональні обов'язки:
Укладання і супровід договорів страхування, складання додаткових угод, ведення бази даних по договорам страхування, контроль отримання страхових премій, відстеження договорів для пролонгації, консультації клієнтів по умовам страхування як по телефону, так і особисто, співпраця з робітниками банків по акредитації, знання основних видів страхових послуг компанії.


C 07.2009 по 12.2009 (5 міс.)
В компанії: Cтрахова компанія, Дніпро
Посада: Старший специалист по страхованию
Функціональні обов'язки:
Підготовка щорічного та щоквартального звіту до Держфінпослуг, ведення внутрішньої звітності компанії, розрахунок суми агентської винагороди, складання і ведення резерву заявлених, але не виплачених збитків. Ділове листування та переговори з представниками Державної комісії фінансових послуг України, Державного комітету фінансового моніторингу України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, податкових інспекцій та інших державних органів. Робота з нормативно-правовою документацією компанії, розробка нових правил страхування та договорів, підготовка документів на отримання та переоформлення ліцензій. Обробка вхідної та вихідної кореспонденції, ведення діловодства та відділу кадрів компанії. Підготовка інформації про фінансовий стан товариства до загальних зборів акціонерів, ведення процедури сповіщення контролюючих органів та акціонерів про збори, сповіщення про висновки зборів.


C 03.2008 по 07.2009 (1 рік 4 міс.)
В компанії: Cтрахова компанія, Дніпро
Посада: Специалист по страхованию
Функціональні обов'язки:
Укладання і супровід договорів страхування, складання додаткових угод, ведення бази даних по договорам страхування, контроль отримання страхових премій, відстеження договорів для пролонгації, консультації клієнтів по умовам страхування як по телефону, так і особисто, співпраця з робітниками банків по акредитації, знання основних видів страхових послуг компанії. Робота з такими видами страхування, як: добровільне і обов’язкове страхування небезпечних вантажів, добровільне страхування професійної відповідальності, обов’язкове страхування об’єктів підвищеної небезпеки, невеликий досвід в медичному страхуванні. Робота з найпоширенішими видами страхування : страхування майна, страхування автотранспорту, страхування від нещасного випадку. Складання і укладання договорів, Ковер-нотів по вихідному факультативному перестрахуванню, ведення електронної бази вхідного та вихідного перестрахування, ділове листування та ведення переговорів з перестраховиками, відстеження надходження перестрахувальних премій, контроль повернення часток відшкодування перестраховиками. Врегулювання збитків по страхуванню та вхідному перестрахуванню автотранспорту (консультація клієнтів при настанні страхового випадку, приймання заяв по страховим випадкам, збір та підготовка документів, необхідних для виплати страхових відшкодувань, виїзд на місце ДТП, огляд транспортних засобів, організація експертизи після ДТП, підготовка листів до державних компетентних органів, робота з клієнтами до повної виплати страхового відшкодування, складання актів і приказів для виплати страхового відшкодування, написання відмов у виплаті, листування з перестраховиками з приводу збитків по перестрахуванню, підготовка повного комплекту документів на компенсацію частки страхового відшкодування за договорами перестрахування).


Освіта
Навчальний заклад: Днепропетровкая государственная финансовая академия
Дата закінчення: 2008-07-01
Факультет: Финансовый
Спеціальність: Специалист по финансам, специализация Страховое дело

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Іспанська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Впевнений користувач ПК (windows, ms office, internet explorer, поштові програми, newfinzvit, Клієнт-банк, 1С, Правовий Консультант). Робота з офісною техникою (принтер, факс, ксерокс, сканер, міні - АТС).

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Знання нормативно-законодавчої бази зі страхування та ринків фінансових послуг, грамотне складання документів на українській мові. Подяка за 2 місце у конкурсі на кращу дипломну роботу на тему «Оподаткування страхових компаній». Захистила на відмінно дипломну роботу на тему «Оподаткування страхових компаній». В 2007 році пройшла на відмінно виробничу практику в ЗАТ Страхова Компанія „Альянс” м. Дніпропетровськ. Грамота за участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Страхування», яка проходила у м. Києві
Відомості: Посвідчення водія категорії В (АЕВ 065226 від 27.03.2008р.). Приємна зовнішність, комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, вихованість, ввічливість, порядність, енергійність, цілеспрямованість, шкідливих звичок не маю, охайно та вчасно виконую роботу, вмію працювати в колективі, бажання вчитися та вдосконалюватися. Згодна на нетривалі відрядження. Незважаючи на те, що мешкаю за містом, на роботу завжди приїжджаю вчасно.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
никополь ровно измаил умань юрисконсульт борисполь черкассы каменское северодонецк черновцы славянск прилуки бердянск кропивницкий миргород кредит без довідки про доходи полтава аналитик одесса александрия белая церковь каменец-подольский днепр нові мфо бухгалтер житомир нові мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно экономист маловідомі мфо україни операционист кассир кредит онлайн на карту смела касир изюм хмельницкий мариуполь мфо україна невідомі мфо україни всі мфо мелитополь ивано-франковск николаев яготин рейтинг кредитов кредит без справки о доходах луцк бердичев кредит під 0 мукачево бахмут шостка юрист тернополь винница павлоград киев херсон бровары харьков кривой рог все мфо гроші в борг терміново сумы ужгород энергодар деньги в долг чернигов львов запорожье кременчуг краматорск
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит наличными киев мфо без лицензии вакансии банков украины Нові МФО України маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням отзывы спортбанк вакансии в финансах кредит онлайн на карту без отказа спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными без справки о доходах неизвестные мфо все мфо украины работа в банке вакансии в банках мфо, которые дают всем Новые МФО Украины список rss микрозайм без отказа кредитный лимит спортбанк работа в финансах кредит под 0 процентов банковские вакансии всі мфо україни архив вакансий альфа банк киев работа в банке киев невідомі мфо рейтинг кредитов онлайн деньги в долг срочно гроші в борг альфа банк займ на карту с автоматическим одобрением база мфо украины кредит готівкою київ кредит готівкою без довідки про доходи точки выдачи спортбанк кредит під 0 відсотків карта спортбанк вакансии банков кредит спортбанк малоизвестные мфо работа в страховании
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты