Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 19656
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Аудит
Резюме № 19656
Опубліковано: 25.03.2011 р.
Рубрика: Аудит

Начальник службы аудита / директор департамента

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Район проживання: Оболонь
Освіта: вища
Дата народження: 19.02.1980 г. (44 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 09.2009 по теперішній час (14 років 8 міс.)
В компанії: ПАТ Астра Банк (Альфа Банк Греція), Київ
Посада: Начальник управління операційних ризиків
Функціональні обов'язки:
Планування, організація та керівництво роботою управління. Організація, впровадження та підтримка системи виявлення, вимірювання та управління операційними ризиками. Організація системи реєстрації подій операційного ризику та ризику шахрайства. Впровадження систем щодо підготовки звітності по операційному ризику та ризику шахрайства. Розробка методології та процедур щодо управління операційними ризиками та ризиком шахрайства. Складання звітів щодо операційних ризиків та ризиків шахрайства.


C 10.2008 по 09.2009 (11 міс.)
В компанії: ВАТ Астра Банк (Альфа Банк Греція), Київ
Посада: Начальник Служби внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Планування, організація та керівництво роботою Служби. Забезпечення незалежного нагляду за всіма аудиторськими перевірками. Складання плану проведення аудиторських перевірок, проектів формування штату, планування кошторису Служби. Контроль за виконанням річного плану аудиторських перевірок Служби. Складання та надання Спостережній раді банку звітів про роботу Служби. Складання звітів про стан внутрішнього аудиту до Національного банку України. Адаптування до стандартів АЛЬФА БАНК ГРЕЦІЯ методології щодо проведення аудиту. Локалізація комп’ютерної аудиторської програми АЛЬФА БАНК ГРЕЦІЯ до вимог українського законодавства. Здійснення завдань, покладених на Службу відповідно до Положення про Службу.


C 08.2008 по 10.2008 (2 міс.)
В компанії: ВАТ Астра Банк, Київ
Посада: Заступник начальника Служби внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Організація та керівництво за проведенням аудиторських перевірок. Розроблення рекомендацій та інструктивних матеріалів щодо проведення аудиторських перевірок, систем внутрішнього контролю банку. Виконання річного плану аудиторських перевірок Служби. Здійснення завдань, покладених на Службу відповідно до Положення про Службу. Організація навчання та тестування працівників Служби з метою забезпечення дотримання внутрішніми аудиторами відповідних стандартів, а також належного виконання функціональних обов’язків.


C 06.2007 по 08.2008 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ЗАТ „Альфа-Банк», Київ
Посада: Заступник начальника управління аудиту точок продажу Департаменту внутрішнього аудиту Центрального офісу
Функціональні обов'язки:
Проведення планових та позапланових аудиторських перевірок. Здійснення експертної оцінки ефективності роботи підрозділів банку. Розроблення рекомендацій по усуненню виявлених недоліків та порушень. Визначення та аналіз можливих внутрішніх та зовнішніх ризиків при розробці та запровадженні нових проектів у Банку. Здійснення контролю за виконанням розроблених рекомендацій. Підготовка звітів про результати виконання рекомендацій підрозділами Банку. Складання звітів про виконану роботу, аналітичні та докладні записки, пред’явлення експертних висновків.


C 04.2006 по 06.2007 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ЗАТ „ТАС-ІНВЕСТБАНК”, Київ
Посада: Начальник відділу аудиту кредитних операцій Центрального офісу
Функціональні обов'язки:
Визначення та перевірка стану та заходів внутрішнього контролю за здійсненням кредитних операцій. Оцінка практики кредитування відповідно до нормативних документів Національного банку України, внутрішніх положень та процедур, що регламентують кредитну діяльність.


C 11.2005 по 04.2006 (5 міс.)
В компанії: ЗАТ „ТАС-ІНВЕСТБАНК”, Київ
Посада: Начальник відділу внутрішнього аудиту Центрального офісу
Функціональні обов'язки:
Проведення аудиту діяльності структурних підрозділів з метою забезпечення аналізу і оцінки внутрішнього контролю, політики, процедур Банку, що стосуються адекватності, відповідності, ефективності та точності бухгалтерських даних і збереження активів Банку. Перевірка результатів поточної фінансової діяльності Банку, здійснення нагляду за поточною діяльністю Банку, дотриманням посадовими особами, працівниками, а також самим Банком вимог чинного законодавства України та рішень Правління Банку. Перевірка системи управління та передавання фінансової інформації, у тому числі електронних інформаційних систем та електронних банківських послуг. Складання за результатами проведених перевірок висновків та пропозиції для Спостережної ради, Правління Банку. Розроблення рекомендацій та інструктивних матеріалів щодо проведення аудиторських перевірок, систем внутрішнього контролю і ризиків Банку. Планування та організація роботи Відділу, управління його роботою, забезпечення ефективності роботи Відділу, реалізація покладених на нього завдань. Надання рекомендацій структурним підрозділам Банку у процесі планування, на стадії розроблення і впровадження нових продуктів, процесів, систем. Контроль та забезпечення виконання підлеглими працівниками покладених на них посадових обов’язків, розподілення поточної роботи між працівниками Відділу. Координація своєї діяльності з діями незалежних аудиторських фірм при проведенні зовнішнього аудиту Банку з метою забезпечення оптимальних умов.


C 12.2003 по 11.2005 (1 рік 11 міс.)
В компанії: Промінвестбанк, Київ
Посада: Старший аудитор Управління комплексних та тематичних перевірок Департаменту внутрішнього аудиту Центрального офісу
Функціональні обов'язки:
Проведення аудиторських перевірок у структурних підрозділах Промінвестбанку з таких напрямків: організація бухгалтерського обліку; безготівкові операції; обліково-операційна робота; внутрішньобанківський контроль; ведення податкового обліку, дотримання податкового законодавства; аудит інформаційних систем, та захист інформації; аудит юридичного оформлення відкриття та закриття рахунків клієнтів.


C 09.2002 по 12.2003 (1 рік 3 міс.)
В компанії: Промінвестбанк, Київ
Посада: Аудитор Управління комплексних та тематичних перевірок Департаменту внутрішнього аудиту Центрального офісу
Функціональні обов'язки:
Проведення аудиторських перевірок у структурних підрозділах Промінвестбанку з таких напрямків: організація бухгалтерського обліку; безготівкові операції; обліково-операційна робота; внутрішньобанківський контроль.


C 08.2001 по 09.2002 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Промінвестбанк, Київ
Посада: Економіст відділу розрахунково-позичкових операцій та послідуючого контролю філії “Дніпровське відділення Промінвестбанку в м. Київ”
Функціональні обов'язки:
Обробка розрахунково-грошових документів по рахунках; перевірка правильності складення розрахунково – грошових документів; ведення статистичного звіту про касові обороти за формами НБУ №747, №748; ведення касових журналів; виконання проводок з інкасації банкоматів та підкріплення каси.


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет
Дата закінчення: 2002-01-01
Факультет: Обліково-економічний факультет
Спеціальність: Облік і аудит

Навчальний заклад: Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана (центр магістерської підготовки)
Дата закінчення: 2006-01-01
Факультет: Правове регулювання економіки
Спеціальність: Правознавство

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Пройшов тренінг Академії Бізнесу «Ернст енд Янг» «Внутрішній аудит: сучасний підхід».
Компанія: «Ернст енд Янг»
Місто: Киев Період: 5 дней Дата: 01.10.2008

Назва курсу/тренінгу: Приймав участь в семінарах Національного банку України з аудиту та інформаційних технологій
Компанія: Національний банк України
Місто: Киев Період: 3-5 дней Дата: 01.03.2009

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Технічна
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Access, Norton Commander, FAR manager, ОДБ, АБС Б-2, АБС Scrooge, AРМ-Аудитора, Internet, Outlook Express.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Маю теоретичні та практичні знання з бухгалтерського обліку, є здібності організатора, відповідальний, добросовісний, працелюбний, допитливий, швидко вчуся, комунікабельний, здатний ефективно працювати як у колективі, так і самостійно, до виконання поставлених завдань відношуся відповідально, маю потяг до професійного росту.
Відомості: Наукова діяльність: стаття в книзі “Внутрішній контроль та аудит у Промінвестбанку” за редакцією професора В.П. Матвієнка, Київ, видавництво “Наукова думка”, 2004 рік. Назва статті: “Аудит безготівкових операцій в установах Промінвестбанку”. Викладацька діяльність: Викладання дисципліни “Аудит в банках” в Київському інституті банківської справи (КІБС).
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Лёгкая атлетика, плаванье.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кредит онлайн на карту запорожье прилуки кредит під 0 касир кассир полтава кривой рог всі мфо ужгород аналитик юрист кредит без довідки про доходи луцк бахмут кременчуг славянск никополь черкассы кредит онлайн на карту без отказа срочно мелитополь каменец-подольский гроші в борг терміново энергодар харьков мариуполь изюм краматорск винница нові мфо павлоград черновцы экономист миргород мукачево маловідомі мфо україни бердичев каменское нові мфо україна борисполь александрия рейтинг кредитов северодонецк львов яготин шостка херсон мфо україна бердянск тернополь белая церковь невідомі мфо україни житомир кропивницкий смела сумы юрисконсульт умань все мфо кредит без справки о доходах днепр бровары бухгалтер ровно одесса измаил хмельницкий операционист николаев чернигов киев ивано-франковск деньги в долг
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн кредит онлайн на карту без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными без справки о доходах альфа банк киев архив вакансий Новые МФО Украины позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо кредитный лимит спортбанк неизвестные мфо кредит готівкою київ работа в банке киев кредит под 0 процентов гроші в борг спортбанк работа в финансах кредит спортбанк отзывы спортбанк вакансии банков займ на карту с автоматическим одобрением все мфо украины список rss альфа банк микрозайм без отказа точки выдачи спортбанк работа в страховании всі мфо україни работа в банке Нові МФО України вакансии банков украины маловідомі мфо кредит під 0 відсотків кредит готівкою без довідки про доходи база мфо украины деньги в долг срочно невідомі мфо вакансии в финансах мфо, которые дают всем карта спортбанк вакансии в банках банковские вакансии кредит наличными киев
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты