Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 24566
> >
Город : Хмельницький
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Середній та малий бізнес
Резюме № 24566
Опубліковано: 16.08.2012 р.
Рубрика: Середній та малий бізнес

Начальник / заместитель начальника сектора / отдела / управления МСБ / эксперт международного бизнеса

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Хмельницький
Освіта: вища
Дата народження: 05.01.1981 г. (43 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 12.2010 по 12.2011 (1 рік )
В компанії: PJSC Swedbank (АТ «Сведбанк» (публічне), Хмельницький
Посада: Експерт з бізнес-аналізу
Функціональні обов'язки:
Залучення клієнтів корпоративного та малого і середнього бізнесу на кредитування та інші продукти банку. Проведення презентацій по зарплатним проектам на підприємствах міста та області. Фінансово-економічний аналіз клієнта (юридичної особи), складання бізнес-заявки позичальника на англійській мові з подальшим захистом на комітеті. Розрахунок фінансових показників, вся методологія на англійській мові. Проведення review, моніторингу, переоцінки вартості застави. Розрахунок резерву МСФО, IFRS. Налагодження співпраці з державним відділом з питань розвитку підприємництва, реєстрації та ліцензуванні суб’єктів підприємництва та іншими державними структурами щодо просування послуг банку.


C 10.2010 по 12.2010 (2 міс.)
В компанії: ПАТ "ІмексБанк", Хмельницький
Посада: Головний спеціаліст
Функціональні обов'язки:
Залучення та ведення переговорів з потенційними клієнтами. Проведення презентацій послуг банку. Відкриття відділення банку з початку до кінця, взаємодія з владними органами. Погодження з Головним Офісом індивідуальних умов для клієнтів інших банків при переході до нашого. Досягнення: Відкриття нового відділення з «нуля». Мною було знайдене найкраще місце, з моєю допомогою виграно тендер на користь банку, погодження відкриття з ГО та багато іншого. Мною було залучено ряд нових клієнтів МСБ.


C 06.2007 по 05.2010 (2 роки 11 міс.)
В компанії: ВАТ КБ "Надра", Хмельницький
Посада: Старший радник директора по роботі з малим і середнім бізнесом
Функціональні обов'язки:
Прийняття рішення по кредитах/кредитних лініях/овердрафтах/кредитних картках, рішень про реструктуризацію боргу по заявкам, що надходили з відділень банку (ліміт повноважень 150 000 грн), погодження індивідуальних умов по депозитах, поточних рахунках, кредитах, та ін. в головному Офісі в м. Києві, аналіз системності виконання планів (чи системно виконується чи разово виконалось і далі нічого не буде), аналіз проблематики кредитного портфелю, контроль за виконанням відділеннями поставлених завдань, знаходження оптимального варіанту щодо виконання конкретного завдання, виявлення причин невиконання якогось конкретного показника і пошук шляхів щодо його вирішення, підбір на роботу, проведення співбесід і навчання персоналу, надання попередніх висновків по заявках юридичних і фізичних осіб щодо можливості отримання кредитних коштів, участь у нарадах як з Директором Регіонального управління так і в Головному Офісі в Києві як по поточній роботі так і презентації нових продуктів, зустріч з VIP клієнтами щодо пропозиції послуг банку, пошук потенційних клієнтів Банку. Робота з проблемною заборгованістю (аналіз ефективності роботи менеджерів в даному напрямку). Досягнення: за моєї роботи Регіональне управління зайняло друге місце серед Регіональних Управлінь в системі Надра по Україні по розміру кредитного портфелю. відновлення позитивної динаміки росту по «мертвих» показниках впровадження в роботу нової системи продажу банківських продуктів, яку приніс новий бренд Надра Банку; визначення проблем щодо невиконання доведених показників працівниками підконтрольних мені відділень в банку (особистий фактор) та пошук шляхів до їх ефективного вирішення.


C 10.2006 по 05.2007 (7 міс.)
В компанії: ВАТ КБ "Надра", Хмельницький
Посада: Радник директора по роботі з малим і середнім бізнесом
Функціональні обов'язки:
Прийняття рішення по видачі кредитів/кредитних ліній/кредитних. Контроль персоналу щодо виконання показників. Навчання персоналу, шляхом проведення семінарів у м.Хмельницькому, а також виїзду по районам області по слідуючих продуктах - автокредитування, агро універсал, кредитування комерційного автотранспорту, експрес-кредитування, мікро-кредитування, овердрафти, кредитні лінії, кредитні картки, поточні рахунки, депозити, депозитні лінії, обслуговування поточних рахунків та навчання по методиці проведення аналізу платіжоспроможності клієнта (юридична особа, приватний підприємець і фізична особа). Робота з проблемною заборгованістю (оперативний пошук недобросовісних клієнтів, проведення з ними переговорів, претензійно позовна робота). Досягнення: збільшив кількість продажів банківських продуктів, збільшив кількість клієнтської бази Банку, якісне навчання працівників.


C 05.2004 по 09.2006 (2 роки 4 міс.)
В компанії: ВАТ КБ "Надра", Хмельницький
Посада: Кредитний експерт
Функціональні обов'язки:
Пошук потенційних клієнтів (як на активні так і на пасивні операції); вихід на ринки і магазини міста для презентацій послуг банку ; відвідування юридичних фірм для тієї ж презентації послуг банку; виїзд з клієнтом на місце бізнесу і місце проживання клієнта для аналізу платіжоспроможності ((складання резюме (ОПиУ, баланс, cash-flow)); складання його реальної картини бізнесу ; підготовка всіх документів для видачі кредиту; підготовка документів з подальшим оформленням договорів застави/іпотеки ; контроль цільового використання коштів; подальший моніторинг клієнта; ефективна робота з простроченими кредитами ; проведення роботи з потенційними клієнтами банку щодо розміщення грошових коштів на депозити в Надра Банк; відкриття і ведення поточних рахунків; відкриття пакетів послуг для фізичних осіб Досягнення : серед нашого відділу я здобув найвищий показник по продажу банківських продуктів. Мені довірили впровадження МСБ на нових відділеннях банку (навчання менеджерів, виїзд на фінансовий аналіз клієнта разом з ними, поточна робота)


Освіта
Навчальний заклад: Подільська Державна Аграрно-Технічна Академія
Дата закінчення: 2004-06-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Економіст-бухгалтер

Навчальний заклад: Подільська Державна Аграрно-Технічна Академія
Дата закінчення: 2003-07-01
Факультет: Механічний
Спеціальність: нженер-механік

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Тренінг: майстерність надання якісних банківських послуг суб’єктам малого і середнього бізнесу.
Компанія: Компанією IPC (Internationale Projekt Consult GmbH,м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина, по лінії (ЄБРР) European Bank for Reconstruction and Development)
Місто: Київ Період: 3 місяці Дата: 01.08.2004

Назва курсу/тренінгу: Мистецтво вражати, основи продажів банківських продуктів, юридичні аспекти,впровадження нових продуктів, управлінські семінари
Компанія: Європейські компанії, партнери Надра-Банку
Місто: Київ, Алушта Період: В загальному 4 роки Дата: 01.10.2009

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Пакет MS Office, Internet, E-mail, банківські програми

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Найбільше досягнення, на мій погляд, моя кар'єра. Якщо би під час неї не демонструвати досягнення то карєрного росту не було б. Також досвід ведення переговорів з людьми, досвід адміністративно-управлінської роботи, побудова системи продажу, знання підбору кадрів, знання нормативів НБУ, досвід роботи з бухгалтерською звітністю юридичних осіб та Приватних Підприємців. Також їх юридичний супровід. Знання фінансових можливостей багатьох суб’єктів бізнесу, оскільки сам їздив на місце бізнесу і аналізував їх платіжоспроможність.Складання, аналіз кредитного резюме позичальника на англійській мові. Знання кредитних показників котрі використовуються в закордоних банках.
Відомості: Військовий квиток офіцера запасу Збройних Сил України. Посвідчення водія категорії «В», стаж водіння 9 років. Посвідчення на керування всіма видами тракторів. Наявність закордонного паспорту.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Захоплююсь гірськолижним спортом, зимове купання, футбол (капітан команди в академії під час навчання), автомобілями. Цікавлюсь міжнародною економікою, банківською системою в світі

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
рейтинг кредитов черновцы харьков миргород черкассы краматорск касир каменское кредит без довідки про доходи юрист киев винница запорожье днепр ровно сумы нові мфо україна ужгород кассир полтава кредит онлайн на карту без отказа срочно юрисконсульт ивано-франковск луцк белая церковь славянск александрия прилуки херсон львов бахмут кредит без справки о доходах житомир невідомі мфо україни кредит онлайн на карту кривой рог измаил энергодар бровары бердичев бухгалтер тернополь маловідомі мфо україни деньги в долг борисполь кредит під 0 мелитополь изюм кременчуг николаев чернигов яготин умань операционист никополь северодонецк шостка каменец-подольский мариуполь кропивницкий все мфо одесса павлоград всі мфо хмельницкий мукачево бердянск мфо україна нові мфо экономист смела гроші в борг терміново аналитик
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии в банках карта спортбанк кредит готівкою київ невідомі мфо малоизвестные мфо работа в страховании работа в финансах работа в банке киев все мфо украины деньги в долг срочно мфо без лицензии банковские вакансии кредитный лимит спортбанк вакансии в финансах кредит под 0 процентов кредит готівкою без довідки про доходи архив вакансий кредит спортбанк точки выдачи спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням отзывы спортбанк альфа банк кредит онлайн на картку без відмови терміново микрозайм без отказа займ на карту с автоматическим одобрением мфо, которые дают всем кредит онлайн на карту без отказа список rss альфа банк киев рейтинг кредитов онлайн кредит наличными киев вакансии банков кредит під 0 відсотків гроші в борг неизвестные мфо Нові МФО України база мфо украины кредит наличными без справки о доходах спортбанк маловідомі мфо Новые МФО Украины работа в банке всі мфо україни вакансии банков украины
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты