Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 30885
> >
Город : Черкаси
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 30885
Опубліковано: 09.12.2016 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Спеціаліст по обслуговуванню клієнтів банку

Стартова зарплата: 4000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Черкаси
Освіта: вища
Дата народження: 08.08.1981 г. (42 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 03.2016 по 12.2016 (9 міс.)
В компанії: ПАТ Банк "Траст", Черкаси
Посада: Менеджер з продажу банківських продуктів
Функціональні обов'язки:
Залучення нових клієнтів на банківське обслуговування, проведення презентацій.Надання консультацій та продаж банківських послуг.Розрахункове обслуговування (юридичних та фізичних осіб), а саме: ідентифікація клієнтів згідно нормативних документів; відкриття/закриття поточних, депозитних, карткових рахунків фізичним та юридичним особам та їх обслуговування (надання виписок, довідок, консультування, оформлення договорів, заяв, заведення в програмні комплекси), формування юридичних справ клієнтів; надання консультацій, продаж та оформлення кредитів фізичним особам; продаж страхових продуктів (ОСЦПВ, страхування життя та майна).


C 02.2013 по 05.2015 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ПАТ КБ "Стандарт", Черкаси
Посада: Головний економіст
Функціональні обов'язки:
Надання консультацій та продаж банківських продуктів та послуг, залучення нових клієнтів; розрахункове обслуговування (юридичних та фізичних осіб), а саме: ідентифікація клієнтів згідно нормативних документів, відкриття/закриття поточних, депозитних, карткових рахунків фізичним та юридичним особам та їх обслуговування (перевірка документів, заведення клієнта до програмного комплексу, відкриття рахунків, оформлення договорів, формування юридичних справ клієнтів), ведення поточних рахунків (прийом, перевірка та набір платіжних доручень, видача виписок, консультації з обслуговування); надання консультацій, продаж та оформлення видачі кредиту фізичним особам, здійснення відправки та виплати грошових переказів (Western Union,Money Gram,Аверс), оформлення розміщення цінностей в індивідуальні сейфи (депозитарій). Формування та зведення операційних документів дня. До жовтня 2014р. займала посаду провідного економіста.


C 12.2007 по 02.2013 (5 років 2 міс.)
В компанії: АТ "УкрСиббанк", Черкаси
Посада: Старший фахівець з обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Розрахункове обслуговування юридичних та фізичних осіб: консультування клієнтів щодо послуг банку, ідентифікація клієнтів згідно нормативних документів, залучення нових клієнтів; відкриття/закриття поточних, депозитних, карткових рахунків фізичним та юридичним особам та їх обслуговування (надання виписок, довідок, консультування, оформлення договорів, заяв, заведення в програмні комплекси), формування юридичних справ клієнтів; прийом, перевірка та набір платіжних доручень; здійснення відправки та виплати грошових переказів; консультування та оформлення страхового полісу ОСАГВ, договору страхування від нещасних випадків. Контроль за відкриттям, закриттям рахунків та оформленням належним чином документів по формуванню юридичних справ клієнтів працівниками відділення. Формування та зведення операційних документів дня. Касове обслуговування клієнтів: прийом та видача готівки від фізичних та юридичних осіб. До грудня 2011р. займала посаду старшого фахівця з операційної діяльності. Виконувала вище вказані обов'язки, крім касового обслуговування. До грудня 2010р. займала посаду провідного фахівця з операційної діяльності.


C 06.2006 по 11.2007 (1 рік 5 міс.)
В компанії: ВАТ "РБ Аваль", Черкаси
Посада: Старший касир
Функціональні обов'язки:
Розрахунковокасове обслуговування юридичних та фізичних осіб: Прийом та видача готівки фізичним та юридичним особам, оформлення переказів, відкриття та закриття сховища, ведення касових книг та зведення документів дня. Робота з прогамними комплексами банку, електронною поштою. З квітня 2007 р. старший кассир, до цого часу касир.


Освіта
Навчальний заклад: Українська академія банківської справи
Дата закінчення: 2004-06-01
Факультет: Банківська справа
Спеціальність: спеціаліст

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Пакет Майкрософт Офіс, Поштові та банківські програмні комплекси, Інтернет користувач.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Зріст від провідного економіста до головного економіста в ПАТ КБ "Стандарт". Зріст від провідного фахівця до старшого фахівця з операційної діяльності в АТ "УкрСиббанк". Зріст від касира до старшого касира в ВАТ "РБ Аваль".
Відомості: Відповідальна, чесна, комунікабельна, уважна, цілеспрямована, маю аналітичні здібності. Бажаю пізнавати та навчатися новому.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Прогулянки на природі, подорожі, читання

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кропивницкий измаил все мфо кременчуг невідомі мфо україни мфо україна запорожье львов энергодар винница борисполь бердичев гроші в борг терміново кредит без справки о доходах деньги в долг кассир кривой рог юрисконсульт ивано-франковск мелитополь всі мфо черновцы кредит під 0 полтава изюм яготин краматорск никополь луцк славянск черкассы житомир рейтинг кредитов тернополь экономист бухгалтер миргород каменец-подольский сумы касир бахмут херсон павлоград кредит онлайн на карту без отказа срочно ужгород александрия николаев кредит онлайн на карту ровно северодонецк хмельницкий каменское операционист прилуки умань смела харьков юрист кредит без довідки про доходи одесса чернигов нові мфо україна маловідомі мфо україни мукачево аналитик шостка нові мфо бровары мариуполь киев бердянск днепр белая церковь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке киев база мфо украины все мфо украины точки выдачи спортбанк малоизвестные мфо займ на карту с автоматическим одобрением деньги в долг срочно кредитный лимит спортбанк работа в банке кредит онлайн на карту без отказа альфа банк киев кредит под 0 процентов кредит онлайн на картку без відмови терміново список rss вакансии в финансах невідомі мфо кредит під 0 відсотків альфа банк маловідомі мфо мфо, которые дают всем кредит наличными без справки о доходах отзывы спортбанк работа в финансах неизвестные мфо Новые МФО Украины кредит наличными киев кредит готівкою київ мфо без лицензии архив вакансий рейтинг кредитов онлайн вакансии банков украины Нові МФО України вакансии в банках спортбанк кредит спортбанк карта спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням работа в страховании всі мфо україни микрозайм без отказа гроші в борг банковские вакансии
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты