Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 43468
> >
Город : Ужгород
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 43468
Опубліковано: 07.02.2013 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Фінансовий директор / керівник відділення

Стартова зарплата: 6000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Ужгород
Освіта: вища
Дата народження: 20.04.1977 г. (47 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 07.2012 по теперішній час (11 років 9 міс.)
В компанії: ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» банк групи «Intesa Sanpaolo», Ужгород
Посада: Спеціаліст з продажів банківських продуктів
Функціональні обов'язки:
Залучення на обслуговування до банку юридичних та фізичних осіб; залучення юридичних осіб на зарплатні проекти, РКО, депозити та кредити; залучення бюджетних установ на зарплатні проекти та отримання коштів за чеками Державного казначейства; залучення фізичних осіб на депозитні картки, депозитні та кредитні програми, отримання овердрафтів по зарплатним карткам, залучення пенсіонерів, залучення щодо купівлі зливків банківських металів; залучення автосалонів та агентств нерухомості до співпраці з видачі кредитів; організація та проведення акцій з автосалонами та страховими компаніями; контроль та моніторинг якості кредитного портфелю. Організація процесу кредитування юридичних та фізичних осіб. Оцінка кредитних заявок (іпотека, авто, без заставні кредити). Розгляд питань про надання кредиту, продовження строків дії кредитного договору, реструктуризації заборгованості та внесення змін до діючих договорів. Проведення оцінки фінансового стану клієнта, аналіз джерел погашення кредиту, оцінка та аналіз бізнесризиків. Аналіз ринкової позиції компанії, право установчих документів. Контроль за цільовим використанням кредитів, контроль своєчасного погашення кредитної заборгованості, проведення внутрішнього контролю, первинного фінансового моніторингу операцій клієнтів.організація та проведення акцій з автосалонами та страховими компаніями; контроль та моніторинг якості кредитного портфелю. Організація процесу кредитування юридичних та фізичних осіб. Оцінка кредитних заявок (іпотека, авто, без заставні кредити). Розгляд питань про надання кредиту, продовження строків дії кредитного договору, реструктуризації заборгованості та внесення змін до діючих договорів. Проведення оцінки фінансового стану клієнта, аналіз джерел погашення кредиту, оцінка та аналіз бізнесризиків. Аналіз ринкової позиції компанії, право установчих документів. Контроль за цільовим використанням кредитів, контроль своєчасного погашення кредитної заборгованості, проведення внутрішнього контролю, первинного фінансового моніторингу операцій клієнтів.


C 10.2011 по 07.2012 (9 міс.)
В компанії: ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» банк групи «Intesa Sanpaolo», Ужгород
Посада: Директор відділення
Функціональні обов'язки:
Організація та контроль усього комплексу обслуговування клієнтів, досягнення поставлених перед відділенням комерційних і фінансових показників, дотримуючи вимоги контролю ризиків. Розробка та проведення заходів, спрямованих на вдосконалення роботи відділення, а також забезпечення ефективної бізнесполітики, здобуття максимального прибутку. Забезпечення виконання плану продажів відділення по кредитних і не кредитних продуктах, приймаючи рішення по операціях в рамках нормативних документів.Забезпечення повернення заборгованості за кредитними операціями фізичних осіб, малими та середніми підприємствами. Залучення на обслуговування до банку юридичних та фізичних осіб; залучення юридичних осіб на зарплатні проекти, РКО, депозити та кредити; залучення бюджетних установ на зарплатні проекти та отримання коштів за чеками Державного казначейства; залучення фізичних осіб на депозитні картки, депозитні та кредитні програми, отримання овердрафтів по зарплатним карткам, залучення пенсіонерів, залучення щодо купівлі зливків банківських металів; залучення автосалонів та агентств нерухомості до співпраці з видачі кредитів; організація та проведення акцій з автосалонами та страховими компаніями; контроль та моніторинг якості кредитного портфелю; співпраця з управліннями Пенсійного фонду України; контроль якості обслуговування клієнтів; проведення навчальних семінарів для персоналу; вивчення ринку банківських послуг, тарифів з метою впровадження нових форм і методів обслуговування клієнтів; планування та координація розміщення реклами, маркетингової діяльності, забезпечення дотримання корпоративних вимог до рекламної діяльності; ведення обліку та звітності в частині розподілу канцелярських, господарських товарів, паперу та товарів для касової роботи; проведення обліку та звітності в частині закупівлі, розподілу палива для автотранспорту, відповідальна особа за пожежну безпеку, відповідально – матеріальна особа за касові цінності.


C 03.2010 по 10.2011 (1 рік 7 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» банк групи «Intesa Sanpaolo» , Ужгород
Посада: Начальник кредитного відділу
Функціональні обов'язки:
Організація процесу кредитування юридичних та фізичних осіб. Оцінка кредитних заявок (іпотека, авто). Розгляд питань про надання кредиту, продовження строків дії кредитного договору, реструктуризації заборгованості та внесення змін до діючих договорів. Проведення оцінки фінансового стану клієнта, аналіз джерел погашення кредиту, оцінка та аналіз бізнесризиків. Аналіз ринкової позиції компанії, право установчих документів. Контроль за цільовим використанням кредитів, контроль своєчасного погашення кредитної заборгованості, проведення внутрішнього контролю, первинного фінансового моніторингу операцій клієнтів. Представлення интересів банку в судах.


C 09.2007 по 02.2010 (2 роки 5 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «ПриватБанк», Ужгород
Посада: Керівник Бізнесу «Іпотечного кредитування» напрямку «Роздрібного бізнесу» Закарпатського РУ ПАТ КБ «ПриватБанк
Функціональні обов'язки:
Контроль та моніторинг іпотечних підрозділів «ПриватБанк» Закарпатської області. Організація системи продаж та обслуговування фізичних осіб, розвиток агентської сітки, координування взаємодії з страховими компаніями. Моніторинг портфелю іпотечних кредитів, участь у засіданні комітету з проблемних активів, робота з проблемною заборгованістю, проведення зустрічей з проблемними клієнтами. Аналіз кредитних справ клієнтів, пошук клієнтів для реалізації залогового майна банка, робота з органами ДАІ, ДВС, МРЕО, нотаріату. Участь у кросспродажах банківських продуктів.


C 02.2004 по 08.2007 (3 роки 6 міс.)
В компанії: АКБ «Правекс-Банк», Ужгород
Посада: Начальник кредитного відділу
Функціональні обов'язки:
Організація процесу кредитування юридичних та фізичних осіб. Оцінка кредитних заявок (іпотека, авто). Розгляд питань про надання кредиту, продовження строків дії кредитного договору, реструктуризації заборгованості та внесення змін до діючих договорів. Проведення оцінки фінансового стану клієнта, аналіз джерел погашення кредиту, оцінка та аналіз бізнесризиків. Аналіз ринкової позиції компанії, право установчих документів. Контроль за цільовим використанням кредитів, контроль своєчасного погашення кредитної заборгованості, проведення внутрішнього контролю, первинного фінансового моніторингу операцій клієнтів.


Освіта
Навчальний заклад: Державна академія будівництва та архітектури
Дата закінчення: 2001-06-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Економіка підприємства

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Німецька: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: FAR, Windows, MS Office (Word, Excel, Outlook), Internet.

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Футбол, туризм, активний відпочинок, гірські лижі, хобі -нумізматика

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
черкассы мфо україна всі мфо каменец-подольский яготин бровары хмельницкий кременчуг киев кредит під 0 энергодар операционист умань ужгород нові мфо мариуполь херсон кредит онлайн на карту без отказа срочно борисполь изюм каменское александрия харьков маловідомі мфо україни ровно кассир мукачево белая церковь юрист аналитик кривой рог запорожье смела полтава славянск бухгалтер житомир луцк бахмут деньги в долг черновцы измаил шостка нові мфо україна винница бердичев гроші в борг терміново днепр кредит без довідки про доходи мелитополь чернигов миргород николаев кропивницкий краматорск ивано-франковск павлоград рейтинг кредитов экономист сумы бердянск все мфо львов одесса невідомі мфо україни кредит без справки о доходах юрисконсульт тернополь прилуки кредит онлайн на карту касир северодонецк никополь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
альфа банк Нові МФО України кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины точки выдачи спортбанк мфо без лицензии спортбанк микрозайм без отказа карта спортбанк неизвестные мфо кредит под 0 процентов мфо, которые дают всем архив вакансий кредит під 0 відсотків гроші в борг кредитный лимит спортбанк деньги в долг срочно работа в банке отзывы спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи кредит наличными без справки о доходах невідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на картку без відмови терміново банковские вакансии все мфо украины кредит готівкою київ рейтинг кредитов онлайн работа в банке киев Новые МФО Украины список rss всі мфо україни кредит спортбанк вакансии в финансах вакансии в банках работа в страховании маловідомі мфо вакансии банков украины кредит наличными киев альфа банк киев малоизвестные мфо работа в финансах вакансии банков
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты