Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 53041
> >
Город : Львів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Середній та малий бізнес
Резюме № 53041
Опубліковано: 13.03.2014 р.
Рубрика: Середній та малий бізнес

Начальник відділення / заступник начальника відділення / кредитний аналітик

Стартова зарплата: 6000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 06.03.1991 г. (33 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 10.2012 по 01.2014 (1 рік 3 міс.)
В компанії: ПАТ "Кредобанк", Львів
Посада: Провідний спеціаліст Відділу кредитного аналізу клієнтів малого та середнього бізнесу Центру кредитного аналізу ПАТ «Кредобанк»
Функціональні обов'язки:
Розгляд та оцінка кредитних проектів, в т.ч. змін до умов кредитування та м’яких реструктуризацій клієнтів малого та середнього бізнесу, підготовлення аналітичного висновку та проекту кредитного рішення, представлення кредитних пропозицій для розгляду Уповноваженими особами та на засіданні Уповноважених колегіальних органів Банку. Оцінка кредитного ризику по кредитних операціях клієнтів малого та середнього бізнесу відповідно до вимог внутрішніх нормативних документів з позиції дотримання: запланованого рівня концентрації кредитного ризику нормативного рівня дохідності кредитних операцій; вимог внутрішніх нормативних документів Банку. Повноваження на прийняття рішення щодо кредитування у сумі до 125,0 тис. грн. (підписання кредитного рішення). Прийняття участі у проведенні семінарів з питань кредитування та оцінки кредитних ризиків, нарад, практичних занять з працівниками відділень Банку.


C 03.2011 по 10.2012 (1 рік 7 міс.)
В компанії: ПАТ "Кредобанк", Львів
Посада: Менеджер-аналітик малого та середнього бізнесу Львівської філії
Функціональні обов'язки:
Відкриття поточних, депозитних, карткових рахунків, зарплатних проектів, формування юридичних справ. Продаж кредитних продуктів (робота із клієнтами ЮО, формування кредитної пропозиції для аналізу підрозділами Головного банку, безпосередня реалізація кредитного рішення, укладання кредитного договору, договору застави/іпотеки з клієнтом). Робота з клієнтською базою юридичних осіб з виручкою до 30млн. в рік


C 07.2008 по 07.2009 (1 рік )
В компанії: ВАТ «Завод»Львівсільмаш», Львів
Посада: Економіст зі збуту другої категорії
Функціональні обов'язки:
Обслуговування юридичних та фізичних осіб, пошук клієнтів, ведення переговорів, відповідальність за надання послуг, підготовка договорів, пітримування відносин з Покупцями та продаж комплектуючих. .


Освіта
Навчальний заклад: Львівська державна фінансова академія
Дата закінчення: 2011-06-01
Факультет: Фінанси та кредит
Спеціальність: Фінанси

Навчальний заклад: Коледж Львівського державного інституту новітніх технологій та управління ім. В.Чорновола
Дата закінчення: 2008-07-01
Факультет: Економіка підприємства
Спеціальність: Економіка підприємства

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Технічна
Польский: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Робота в середовищі Windows, робота з програмами MS Office, робота в середовищі АБС Б2.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Найкращий менеджер-аналітик в сегменті клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» 2012 року. Найкращий продавець в сегменті клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» у листопаді та грудні 2011р. Захистив магістерську роботу на тему «Фінансовий контролінг на підприємстві» на відмінно.
Відомості: Навички, знання та додаткова інформація: Ділове спілкування, робота з людьми, знання продуктів та специфіки роботи в банківському сегменті малого та середнього бізнесу. Навички аналізу фінансової звітності Юридичної особи та Фізичної особи-підприємця з метою визначення потреби клієнта в обігових чи інвестиційних коштах, а також оцінка можливості кредитування потенційного Позичальника. Посвідчення водія категорії “В”, “C” з 2009 року. Наявність закордонного паспорта. Відсутність шкідливих звичок. Професійні якості: Висока працездатність, цілеспрямованість, комунікабельність, активність, відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, маю організаторські здібності.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Активність: Член оргкомітету профспілки ПАТ «Кредобанк», член асоціації КВН Галичини. Інтереси: Психологія, література, туризм, спорт, музика. Протягом 14 років професійно займався українськими народними танцями.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
никополь миргород нові мфо україна бахмут бердянск киев северодонецк невідомі мфо україни бердичев краматорск александрия николаев всі мфо каменское измаил мфо україна энергодар смела кредит без справки о доходах запорожье каменец-подольский бровары прилуки кредит онлайн на карту полтава юрист ивано-франковск ужгород кассир павлоград харьков хмельницкий гроші в борг терміново кредит онлайн на карту без отказа срочно бухгалтер юрисконсульт аналитик черкассы умань нові мфо одесса яготин львов операционист ровно сумы экономист житомир черновцы днепр мелитополь чернигов изюм херсон рейтинг кредитов касир тернополь кременчуг белая церковь луцк мукачево кривой рог славянск борисполь мариуполь кропивницкий шостка кредит без довідки про доходи кредит під 0 винница все мфо деньги в долг маловідомі мфо україни
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
рейтинг кредитов онлайн мфо без лицензии кредит онлайн на картку без відмови терміново невідомі мфо вакансии банков позика на картку з автоматичним схваленням Нові МФО України вакансии в финансах вакансии банков украины кредит под 0 процентов кредит спортбанк кредит готівкою київ карта спортбанк мфо, которые дают всем кредитный лимит спортбанк работа в страховании работа в банке киев альфа банк киев вакансии в банках отзывы спортбанк кредит наличными киев работа в банке точки выдачи спортбанк микрозайм без отказа кредит під 0 відсотків кредит онлайн на карту без отказа работа в финансах Новые МФО Украины альфа банк деньги в долг срочно спортбанк банковские вакансии кредит готівкою без довідки про доходи список rss все мфо украины малоизвестные мфо архив вакансий всі мфо україни неизвестные мфо кредит наличными без справки о доходах займ на карту с автоматическим одобрением база мфо украины маловідомі мфо гроші в борг
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты