Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 57951
> >
Город : Вінниця
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Кредитування
Резюме № 57951
Опубліковано: 11.08.2014 р.
Рубрика: Кредитування

Начальник отделения / заместитель руководителя / менеджер по привлечению банка страховой компании

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Вінниця
Освіта: вища
Дата народження: 10.07.1972 г. (51 год )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 10.2008 по 02.2014 (5 років 4 міс.)
В компанії: ВВМД ПАТ «Креді Агріколь Банк», Вінниця
Посада: Менеджер відділу з продажів та кредитування малого та середнього бізнесу
Функціональні обов'язки:
Виконання індивідуальних планів залучення клієнтів та продажу банківських продуктів. клієнтів. Пошук, залучення та консультування клієнтів МСБ та корпоративних клієнтів при обслуговуванні та продажу банківських продуктів послуг. Взаємодія з партнерами банку ( автосалонами, експертними організаціями, страховими компаніями).Формування клієнтських файлів, стосовно потенційних та дійсних клієнтів, звітів, анкет про проведення зустрічі з клієнтами. Забезпечення інформаційної та консультаційної підтримки співробітників банку, районів Вінницької області; керуючих відділень, щодо залучення та обслуговування клієнтів МСБ, корпоративних клієнтів. Проведення зустрічей з клієнтами відділень Вінницької області. Пошук місць для банкоматів і організація їх затвердження. Виїзд і огляд, фотографування заставного майна.


C 10.2007 по 10.2008 (1 рік )
В компанії: ФВД АТ «Індекс-Банк», Вінниця
Посада: Менеджер відділу з кредитування продажів та відносин з корпоративними клієнтами
Функціональні обов'язки:
Здійснення продажів існуючих банківських продуктів та виконання планів продажів. Складання висновків та пропозицій, щодо можливостей та доцільності здійснення операцій з клієнтами. Надання консультацій відділенням, клієнтам з питань, що знаходились в компетенції підрозділу. Здійснення збору та аналізу інформації про потенційних клієнтів стосовно потреб корпоративних клієнтів у банківських продуктах і послугах. Здійснення формування і ведення бази потенційних клієнтів на обслуговування. Здійснення формування відносин з потенційними клієнтами Банку: особисті контакти, переговори, письмові повідомлення, презентації банківських продуктів та послуг.Інформування та надання консультацій потенційним та дійсним клієнтам, щодо послуг та продуктів та про можливості співпраці з банком.Підготовка погоджень на головний банк по корпоративним клієнтам.Формування звітів та клієнтських файлів стосовно потенційних та дійсних клієнтів, в тому числі звітів про проведені зустрічі з клієнтами, анкети клієнтів, здійснення ідентифікації клієнтів по програмі IFFATERORIST.


C 09.2005 по 10.2007 (2 роки 1 міс.)
В компанії: ФВД АТ «Індекс-Банк» , Вінниця
Посада: Начальник відділу менеджерів корпоративних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Забезпечення виконання плану за непроцентними доходами від обслуговування клієнтів (в т. ч. РКО). Забезпечення виконання плану по залученню корпоративних клієнтів на обслуговування. Збір та аналіз інформації про потенційних клієнтів стосовно потреб корпоративних клієнтів у банківських продуктах і послугах. Формування і ведення бази потенційних клієнтів. Пошук та залучення корпоративних клієнтів на обслуговування. Організація зустрічей потенційних клієнтів на обслуговування. Організація зустрічей потенційних клієнтів з керівництвом установою банку. Складання та узгодження планів по отриманню непроцентних доходів від обслуговування корпоративних клієнтів. Формування відносин з потенційними клієнтами банку: особисті контакти, переговори, письмові повідомлення, презентації банківських продуктів, щодо залучення юридичних осіб на РКО, депозитне обслуговування. Проведення маркетингових досліджень стосовно тарифів по РКО обслуговування корпоративних клієнтів. Координація роботи відділень стосовно залучення корпоративних клієнтів на РКО. Інформування потенційних клієнтів про нові можливості РКО, у тому числі тарифів. Узгодження індивідуальних умов договорів з РКО. Організація процесу укладання договорів з РКО. між корпоративними клієнтами та банком. Внесення пропозицій, щодо залучення юридичних осіб на обслуговування. Пошук місць для банкоматів і організація їх затверджень. Користування програмою «Бізнеспровідник». Складання списків потенційних клієнтів, пропозицій по всіх банківських продуктах для філіїі відділень.


C 08.2004 по 09.2005 (1 рік 1 міс.)
В компанії: СК "Інпро", Вінниця
Посада: Заступник директора відділення
Функціональні обов'язки:
Організація і контроль співпраці з ВД УДППЗ «Укрпошта» в 13 районах Вінницької області по реалізації полісів обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності. Організація і контроль співпраці з туристичними підприємствами близько 10 по реалізації полісів добровільного страхування медичних видатків за кордоном, нещасних випадків, обов’язкового страхування цивільної відповідальност за кордоном «Зелена картка». Врегулювання збитків по ДТП, нещасних випадках. Організація рекламної політики відділення. Облік прийомпередача полісів, договорів. Складення звітів по видах страхування, обігу полісів, зведений звіт. Залучення клієнтів юридичних, фізичних осіб, по всіх видах страхування крім будівельномонтажних робіт.Підбір, навчання страхових агентів. Взаємодія з діючими агентами, брокерами, страховими компаніями регіону.


C 12.2002 по 08.2004 (1 рік 8 міс.)
В компанії: ВФ ЗАТ СК «Укрінмендстрах» нині ЗАТ СК «Просто-страхування», Вінниця
Посада: Директор філії
Функціональні обов'язки:
Організація роботи філії з «нуля». Підбір персоналу, приміщення. Організація страхової діяльності філії. Співпраця з банками, автосалонами, туристичними компаніями, брокерами, страховими агентами, страховими компаніями, Фондом державного майна, Авіром, працівниками ДАІ, МРЕВ; експертними організаціями, тощо. Заключення договорів страхування, підбір, навчання страхових агентів, ведення звітності автоматизованої програми обліку полісів, загальних звітів по планових показниках, збору страхових платежів, страхових виплат. Супроводження договорів страхування. Проведення маркетингових досліджень, рекламних засобів.


C 08.1999 по 12.2002 (3 роки 4 міс.)
В компанії: СТ "Глобус" СК "НФСК Гарант-Ре", Вінниця
Посада: Заступник директора філій
Функціональні обов'язки:
Організація і контроль співпраці з всіма МРЕВ, ДАІ області і м. Вінниці. Прийомпередача страхових полісів. Проведення навчання агентів. Складання звітності. Підбір приміщення відділення. Робота, як СПДФОП.Організація і контроль співпраці з банками, автосалонами, медичними закладами. Врегулювання збитків по ДТП, нещасним випадкам.


C 08.1997 по 08.1999 (2 роки )
В компанії: ВФ ВАТ СК «Скайд-Вест», нині ВАТ СК «ПЗУ-Україна»., Вінниця
Посада: Менеджер по страхуванню
Функціональні обов'язки:
Організація і контроль співпраці з туристичними фірмами, банками. Складання звітів. Ведення обліку полюсів, договорів. Проведення рекламних засобів. Врегулювання збитків по ДТП, медичним видатків, нещасних випадків.Заключення договорів страхування, підбір, навчання страхових агентів, ведення звітності автоматизованої програми обліку полісів, загальних звітів по планових показниках, збору страхових платежів, страхових виплат. Супроводження договорів страхування. Проведення маркетингових досліджень, рекламних засобів.


Освіта
Навчальний заклад: ВФ Тернопольская академия народного хозяйства
Дата закінчення: 1998-10-01
Факультет: Финансы и кредит
Спеціальність: Экономист

Навчальний заклад: Хмельницкое высшее командно-артиллерийское училище
Дата закінчення: 1993-05-01
Факультет: Инженер по эксплуатации РАВ
Спеціальність: Инженер

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: «Основи страхового бізнесу»
Компанія: Українська фінансово-банківська школа при Київському національному економічному університеті
Місто: Київ Період: Рік Дата: 01.04.2003

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Windows, Microsoft office (Excel, Word), Інтернет, електрона пошта, Правова система «Ліга-Закон», користування спеціалізованими банківськими програмами: ОПДЕЙ .

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Випустив збірку віршів «Аркуші зі щоденника» (передано керівникам великих підприємств, близько 400,0 примірників.) В 2008 році проведена особиста фотовиставка під назвою «Крупним планом» в Художньому музеї, школах, училищі. Навчився спілкуватися з корпоративними клієнтами і клієнтами МСБ, находити спільну мову, визначати, які банківські продукти більш доцільні. При складені іспиту-співбесіди 25 начальників відділів в 2007 році заст. Гол. Правління Галині Жуковій і Томаш Башкевичу, отримав відмінну оцінку і визнаний самим комунікабельним працівником. Залучив 30 корпоративних клієнтів і 35 клієнтів МСБ не рахуючи СПД. Подавались первинні фінансові документи близько 60 підприємств області.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Люблю природу. Воду. Риболовлю зимову, літню. Складаю, читаю вірші. Займаюсь фотографуванням. Люблю поратись по дачі, займатись с/г, вирощувати картоплю, часник, садити дерева, . Збирати гриби. Люблю водити машину. Люблю Українські обряди.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
александрия мелитополь маловідомі мфо україни запорожье умань мфо україна харьков николаев бахмут кредит онлайн на карту без отказа срочно кассир нові мфо чернигов херсон черкассы все мфо яготин житомир каменское рейтинг кредитов бердянск миргород кривой рог одесса никополь киев кременчуг северодонецк кредит онлайн на карту днепр борисполь белая церковь юрист черновцы нові мфо україна мукачево сумы шостка кропивницкий тернополь хмельницкий ивано-франковск мариуполь кредит без справки о доходах юрисконсульт экономист прилуки деньги в долг бердичев кредит під 0 луцк измаил бухгалтер энергодар ужгород касир гроші в борг терміново ровно краматорск всі мфо изюм кредит без довідки про доходи львов полтава винница павлоград смела каменец-подольский невідомі мфо україни операционист славянск аналитик бровары
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
Новые МФО Украины всі мфо україни кредит онлайн на картку без відмови терміново база мфо украины кредит спортбанк альфа банк киев вакансии банков украины малоизвестные мфо работа в страховании вакансии в финансах кредит наличными киев карта спортбанк кредит наличными без справки о доходах микрозайм без отказа банковские вакансии неизвестные мфо работа в банке киев маловідомі мфо список rss займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на карту без отказа мфо, которые дают всем вакансии банков невідомі мфо работа в финансах работа в банке кредит під 0 відсотків рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою без довідки про доходи гроші в борг все мфо украины отзывы спортбанк спортбанк альфа банк кредит под 0 процентов кредит готівкою київ мфо без лицензии Нові МФО України позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно кредитный лимит спортбанк вакансии в банках архив вакансий точки выдачи спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты