Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 18238
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Платіжні картки
Резюме № 18238
Опубліковано: 09.02.2022 р.
Рубрика: Платіжні картки

Начальник отдела / главный экономист отдела сопровождения карточных счетов

Стартова зарплата: 30000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 15.12.1968 г. (55 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 03.2015 по теперішній час (9 років 1 міс.)
В компанії: АТ «Дельта Банк», Київ
Посада: Начальник Управління супроводження операцій по платіжним карткам Департаменту супроводження операцій клієнтів банку.жным картам Департамента сопровождения операций клиентов банка.
Функціональні обов'язки:
Контроль процесів розвитку карткового бізнесу в бухгалтерському та податковому обліку банку за операціями з платіжними картками.Постановка завдань для виконання контрольних функцій між банківською та картковою програмами. Супровід та контроль за операціями інтернет еквайрингу. Взаємодія з Процесинговим центром, партнерами з еквайрингу. Знання вимог чинного законодавства України, основних інструкцій та положень НБУ, що регламентують банківську діяльність. Обробка заявок ФБР та надання відп. на запити внутрішніх служб банку, формування виписок(IS CARD, АБС – Б2), розрахунок заборгованості за клієнтськими рахунками, надання відповіді щодо стану кредитної заборгованості на дату продажу та ін, Реєстр кредиторів в частині ПК. Щоденний контроль відображення операцій при здійсненні розрахунків через СЕП на балансі банку по рахунку 1200 А "Кореспондентський рахунок банку в Національному банку України". Супровід та контроль виконавчих проваджень по стягненню проблемної заборгованості з юридичних та фізичних осіб; Відображення сум на відповідному рахунку по списках виконавчих органів, що надійшли в погашення кредитів, судового збору, та ін.Виконання наказів, що входять в компетенцію УСОПК. Формування звітності для ФГВФО в частині ПК.


C 10.2012 по 03.2015 (2 роки 5 міс.)
В компанії: АТ «Дельта Банк», Київ
Посада: Начальник (заступник) каналу клірингових операцій Управління супроводу операцій із платіжних карток Департаменту супроводу операцій клієнтів банку.
Функціональні обов'язки:
Начальник (заступник) каналу клірингових операцій Управління супроводу операцій із платіжних карток Департаменту супроводу операцій клієнтів банку. Супровід та контроль операцій по платіжним карткам.Розподіл та контроль функцій співробітників, які входять до компетенції відділу розрахунків. Участь у створенні внутрішніх нормативних документів банку.


C 02.2010 по 09.2012 (2 роки 7 міс.)
В компанії: ПАТ ВТБ банк, Київ
Посада: Провідний спеціаліст відділу супроводження операцій по платіжним карткам Управління платіжних систем ПАТ «ВТБ Банк».
Функціональні обов'язки:
Основні функції – організація розрахунків із МПС VISA Int. та MasterCard, а також з банкамиемітентами, банкамиеквайрами та банками – асоціатами/афіліатами. Організація розрахунків у рамках проектів щодо об'єднаної мережі банкоматів. підготовка документації для податкового обліку банку згідно інвойсів МПС VISA Int. та MasterCard. Відображення операцій у податковому та бухгалтерському обліку банку. Контроль взаєморозрахунків з філіями та банками щодо своєчасності та правильного відображення операцій з платіжних карток в операційному дні банку. контроль, перевірка, кореспондентські рахунки, балансові рахунки; Надання консультацій регіональним філіям банку з питань обліку операцій з платіжних карток. участь у розробці внутрішніх нормативних документів банку.


C 02.2001 по 02.2010 (9 років )
В компанії: АКБ «Укрсоцбанк» UnikreditGrup, Київ
Посада: Головний економіст відділу супроводження карткових рахунків Управління супроводження операцій із платіжними картками.
Функціональні обов'язки:
Головний економіст відділу супроводження карткових рахунків Управління супроводження операцій із платіжними картками.Основні функції Проведення операцій по рахунках, пов'язаних з розрахунками за платіжними картками, розробка звітів МПС VISA Int. та MasterCard Int. організація роботи з емісії та обслуговування платіжних у взаємодії з філіями, іншими підрозділами управління та головного офісу банку. Відкриття, закриття рахунків, ведення юридичних справ корпоративних рахунків клієнтів. контроль своєчасності відображення бухгалтерських проводок в операційному дні банку за результатами обробки трансакцій та платежів за емітованими картками здійснення контролю над надходженням та своєчасним зарахуванням готівки на карткові рахунки. Супровід рахунку “суми до з'ясування” за спірними, збійними трансакціями по операціях з платіжними картками. здійснення контролю за взаєморозрахунками з філіями та банкамиагентами. Проведення розслідування за фактами неотриманого відшкодування за операціями з платіжними картками, проведеними у пунктах отримання готівки філій (банкомати, POSтермінали) за запитами філій. надання консультацій філіям банку з питань обліку операцій з платіжних карток. участь у перевірках стану розвитку карткового бізнесу у регіональній мережі банку. розробка внутрішніх нормативних документів банку, що регулюють проведення операцій із платіжними картками


Освіта
Навчальний заклад: Тернопольская академия народного хозяйства
Дата закінчення: 2004-01-01
Факультет: Экономический
Спеціальність: Финансы

Навчальний заклад: Киевский политехнический институт
Дата закінчення: 1993-06-01
Факультет: Инженерный
Спеціальність: Инженер системотехник

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Навички роботи в ПЗ банку:ProFIXBank, АБС Б-2, локальні карткові програми OpenWay 4, IS-CARD, IS-Client, IS-REP, робота з великими масивами інформації. Користувач програм Windows XP, Word, Excel, Ліга Закон, Справа, Lotus.

Додаткова інформація
Відомості: Аналітичний склад розуму, відповідальність, старанність, комунікабельність, здатність до швидкого навчання. Права водія: категорія В;
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
черновцы мелитополь кредит онлайн на карту энергодар каменское чернигов кропивницкий изюм аналитик мариуполь кременчуг кредит під 0 нові мфо україна одесса херсон львов касир прилуки бухгалтер тернополь борисполь измаил хмельницкий юрисконсульт белая церковь экономист краматорск бахмут всі мфо сумы ивано-франковск каменец-подольский николаев смела днепр житомир кривой рог черкассы полтава кредит онлайн на карту без отказа срочно александрия бердичев кассир яготин ровно винница мфо україна славянск кредит без довідки про доходи мукачево все мфо умань невідомі мфо україни маловідомі мфо україни миргород павлоград деньги в долг бердянск гроші в борг терміново юрист луцк рейтинг кредитов харьков кредит без справки о доходах бровары ужгород северодонецк шостка никополь киев операционист запорожье нові мфо
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
Новые МФО Украины база мфо украины малоизвестные мфо список rss альфа банк работа в страховании работа в банке киев кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит под 0 процентов кредит наличными без справки о доходах невідомі мфо деньги в долг срочно кредитный лимит спортбанк гроші в борг карта спортбанк отзывы спортбанк альфа банк киев микрозайм без отказа кредит наличными киев работа в банке вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением вакансии в банках мфо без лицензии архив вакансий рейтинг кредитов онлайн мфо, которые дают всем вакансии банков позика на картку з автоматичним схваленням вакансии в финансах кредит готівкою без довідки про доходи банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа неизвестные мфо кредит готівкою київ маловідомі мфо всі мфо україни кредит спортбанк спортбанк все мфо украины Нові МФО України работа в финансах кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты