Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 22812
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Платіжні картки
Резюме № 22812
Опубліковано: 08.02.2022 р.
Рубрика: Платіжні картки

Керівник / заступник керівника підрозділу ( супроводження АТМ,POS і т.д.)

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 25.03.1978 г. (46 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 02.2017 по теперішній час (7 років 1 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Заступник начальника управління альтернативних каналів продажів
Функціональні обов'язки:
Організація та контроль ефективної роботи відділу. Організація безперебійної роботи мережі банкоматів, POS терміналів та ПТКС Банку. Бізнеспланування розвитку мережі банкоматів POSтерміналів та ПТКС Банку, визначення необхідних обсягів закупівель, складання технікоекономічних обґрунтувань. Організація впровадження нових, оптимізація діючих сервісів та послуг на банкоматах, POSтерміналах та ПТКС Банку.Здійснення аналізу роботи термінальних пристроїв та подання звітів на розгляд керівництву. контроль за дохідністю напрямку «Торговий еквайрінг» в цілому, формування пропозицій щодо оптимізації тарифної політики. Координація роботи аутсорсингових компаній в частині безперебійної роботи термінальних пристроїв (POS термінали, АТМ). Проведення моніторингу ринку по тарифам на продукти/послуги, що надаються через термінальне обладнання та проведення аналізу відповідності банківських продуктів Банку до конкурентних умов. Здійснення заходів щодо підвищення ефективності роботи термінальної мережі.Здійснення методологічної підтримки функціонування банкоматів, POSтерміналів та ПТКС Банку.Дослідження причин збоїв в роботі термінальних пристроїв, визначення шляхів та методів їх мінімізації.Підготовка та контроль реалізації бізнесвимог до систем і технічних завдань. Приймання участі у розробці тарифної політики за послуги, що надаються через термінальну мережу. Участь у підготовці проекту бюджету адміністративних витрат та капітальних вкладень Банку щодо закупівлі термінального обладнання, послуг сервісного обслуговування, доопрацювання та супроводження програмного забезпечення. Організація роботи з виконання господарських договорів на предмет додержання термінів виконання договорів. Участь у розробці нормативних документів банку, пов’язаних із організацією роботи термінальної мережі Банку. Оптимізація лімітів залишків готівкових коштів у банкоматах та ПТКС Банку. Безпосередня участь у масштабних проектах пов’язаних з розробкою та впровадженням процесингового центру Банку, а саме еквайрингової частини (торговий еквайрінг, АТМ, Ecom, P2P).


C 08.2015 по 01.2017 (1 рік 5 міс.)
В компанії: Укргазбанк, Київ
Посада: Начальник відділу розвитку та підтримки АТМ
Функціональні обов'язки:
Керування відділом, визначення поточних пріоритетів, надання пропозицій щодо стратегічних напрямків роботи та шляхи досягнення цілей.Координація заходів з питань роботи відділу. Здійснення реєстрації/перереєстрації банкоматів в процесінгових системах Банку та в організаціях, що надають Банку послуги процесінгу. Бізнеспланування розвитку мережі банкоматів Банку, визначення необхідних обсягів закупівель,складання технікоекономічних обґрунтувань. Здійснення заходів щодо підвищення ефективності роботи мережі банкоматів. Здійснення методологічної підтримки функціонування банкоматів. Організація впровадження нових та/або оптимізація діючих сервісів та послуг на банкоматах Банку. Здійснення моніторингу термінальних пристроїв,фіксування порушень та простоїв в роботі. Дослідження причин збоїв в роботі термінальних пристроїв, визначення шляхів та методів їх мінімізації. Моніторинг залишків коштів в банкоматах/ПТКС та своєчасне інформування відповідальних осіб. Здійснення аналізу роботи термінальних пристроїв та подання звітів на розгляд керівництву. Проведення моніторингу ринку по тарифам на продукт/послуги, що надаються через банкомати та аналіз адекватності банківських продуктів Банку до конкурентних умов. Приймання участі у розробці тарифної політики за послуги, що надаються через банкомати. Участі в підготовці проекту бюджету адміністративних витрат та капітальних вкладень Банку щодо закупівлі банкоматів,послуг сервісного обслуговування,доопрацювання та супроводження програмного забезпечення. Організація роботи з виконання господарських договорів на предмет додержання термінів виконання договорів.


C 02.2011 по 06.2015 (4 роки 4 міс.)
В компанії: КФ АТ Банк, Київ
Посада: Начальник відділу операцій з платіжними картками
Функціональні обов'язки:
Робота з приватними, зарплатними та пенсійними картковими рахунками, впровадження нових банківських продуктів, ведення переговорів по підписанню зарплатних проектів, ведення бух.обліку пов`язаного з картковими рахунками (VISA,MASTER CARD,НСМЕП). Координація роботи відділень по залученню клієнтів та навчання відділень по їх якісному обслуговуванню. Вияснення нестандартних ситуацій пов’язаних з картковими рахунками.Ведення переговорів по встановленню банкоматів. Робота з Головним Банком на предмет поставки банкоматів і термінального обладнання.


C 11.2008 по 02.2011 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ТОВ «Ланіт АТМ» , Київ
Посада: Менеджер по роботі з регіонами
Функціональні обов'язки:
Ведення інформаційної бази, робота з менеджерами в регіонах. Координація роботи менеджерів по регіонах – вчасний виїзд по заявці, виконання заявки банку, координація поставок запчастин для регіонів для вчасного виконання робіт. Отримання щотижневих і щомісячних звітів від регіональних менеджерів, їх консолідація в одне ціле і представлення керівництву.


C 08.2008 по 11.2008 (3 міс.)
В компанії: ВАТ «РОДОВІД БАНК», Київ
Посада: Головний економіст, Управління розвитку VIP- банкінгу карткового бізнесу ЦО
Функціональні обов'язки:
Організація роботи регіональної мережі по напрямку обслуговування VIP клієнтів. Проведення сегментації клієнтів. Аналіз існуючих клієнтів на предмет їх приналежності до сегменту VIP. Винесення на КІК,МКК, заявок про відкриття карток і встановлення кредитних лімітів. Організація термінового виготовлення платіжних карт і пересилка їх на Регіональні Управління. Надання консультативних послуг. Розробка програм просування продуктів. Ініціювання питань на узгодження з Керівництвом Банку про обслуговування нового Клієнту в VIP - банкінгу ( збір інформації). Моніторинг та аналіз ринку послуг для приватних VIP-клієнтів в Українських банках. Участь в розробці стандартів обслуговування VIP-клієнтів. Формування статистичних звітів. Робота зі статистично-аналітичною інформацією. Проведення тренінгів для мережі Банку.


C 03.2007 по 08.2008 (1 рік 5 міс.)
В компанії: АКІБ «УкрСиббанк». , Львів
Посада: Персональний менеджер, Управління приватних банківських послуг
Функціональні обов'язки:
Обслуговування і залучення VIP клієнтів. Проведення переговорів з клієнтами, інформаційна підтримка клієнтів Управління приватних банківських послуг. Організація якісного продажу фінансових інструментів для сегменту Private Banking, розробка стратегії інвестування для клієнтів Private Banking. Консультація клієнтів щодо розміщення коштів на депозитних рахунках, відкриття карток високого класу , відкриття страхових полюсів , оформлення і подання на кредитний комітет заявок клієнтів на отримання кредитів і встановлення овердрафтів на карткові рахунки. Супроводження кредитів , депозитів, карткових рахунків, надання інформації і консультацій клієнтам по новим і діючим продуктам банку.


C 12.2006 по 03.2007 (3 міс.)
В компанії: АКІБ „УкрСиббанк”. , Львів
Посада: Засткпник начальника відділення № 477
Функціональні обов'язки:
Залучення і робота з фізичними і юридичними особами. Відкриття депозитних рахунків, оформлення і подання на кредитний комітет заявок клієнтів на отримання кредитів і встановлення овердрафтів на карткові рахунки, організація роботи відділення і працівників відділення. Робота з проблемними кредитами і клієнтами.


C 07.2005 по 12.2006 (1 рік 5 міс.)
В компанії: АКІБ „УкрСиббанк”, Львів
Посада: Начальник сектору супроводження карткового бізнесу Управління електронного бізнесу та Інформаційних технологій.
Функціональні обов'язки:
Робота і вирішення нестандартних ситуацій по картках, ведення переговорів по встановленню банкоматів. Робота з відділеннями банку по районах. Робота з Головним Банком на предмет поставки банкоматів і термінального обладнання у м.Львів і область. Збір і обробка інформації для відправки на Головний банк. Усунення неполадок пов`язаних з роботою банкоматів і комп`ютерною технікою. Збір і відправлення файлів в Головний банк для виготовлення платіжних карт. Сортування і розсилка карт по відділеннях.


C 06.2004 по 07.2005 (1 рік 1 міс.)
В компанії: АКІБ „УкрСиббанк”, Львів
Посада: Начальник відділу технологічної підтримки карткового бізнесу
Функціональні обов'язки:
Робота і вирішення нестандартних ситуацій по картках, ведення переговорів по встановленню банкоматів. Робота з відділеннями банку по районах. Робота з Головним Банком на предмет поставки банкоматів і термінального обладнання у м.Львів і область. Консолідування інформації для відправки на Головний банк. Усунення неполадок пов`язаних з роботою банкоматів і комп`ютерною технікою. Консолідування і відправлення файлів в Головний Банк для виготовлення платіжних карт. Сортування і розсилка карт по відділеннях.


C 10.2003 по 06.2004 (8 міс.)
В компанії: АКІБ „УкрСиббанк” , Львів
Посада: Начальник відділу просування карткових продуктів.
Функціональні обов'язки:
Робота з приватними, зарплатними та пенсійними картковими рахунками, впровадження нових банківських продуктів, ведення переговорів по підписанню зарплатних проектів, ведення бух.обліку пов`язаного з картковими рахунками. Координація роботи відділень по залученню клієнтів та навчання відділень по їх якісному обслуговуванню. Інкасація, підключення і обслуговування банкоматів. Вияснення нестандартних ситуацій пов’язаних з картковими рахунками.


C 02.2003 по 09.2003 (7 міс.)
В компанії: Львівська філія АТ ВАБанк, Львів
Посада: Завідувач сектору платіжних карток, Відділ по роботі з приватними особами і платіжними картками
Функціональні обов'язки:
Робота з приватними, зарплатними та пенсійними картковими рахунками, впровадження нових банківських продуктів, ведення переговорів по підписанню зарплатних проектів, ведення бух.обліку пов`язаного з картковими рахунками. Координація роботи відділень по залученню клієнтів та навчання відділень по їх якісному обслуговуванню. Інкасація, підключення і обслуговування банкоматів. Вияснення нестандартних ситуацій пов’язаних з картковими рахунками.


C 02.2000 по 02.2003 (3 роки )
В компанії: Львівська дирекція АППБ „Аваль”, Львів
Посада: Провідний економіст, Відділ платіжних карток
Функціональні обов'язки:
Робота з приватними, зарплатними та пенсійними рахунками, ведення їх бух.обліку. Інкасація, підключення і обслуговування банкоматів. Вияснення нестандартних ситуацій пов’язаних з картковими рахунками. Обслуговування юридичних і фізичних осіб. Робота з відділеннями і філіями. Навчання персоналу користування программою TransMaster,UPS Online. Розвиток еквайрингової мережі банку ( проведення переговорів по встановленню банкоматів і POS-терміналів).


Освіта
Навчальний заклад: Львівський державний університет Львівська політехніка
Дата закінчення: 2000-01-01
Факультет: : Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
Спеціальність: Менеджер-економіст

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Впевнений користувач. Вільне володіння пакетом Office. Інсталяція операційних систем, налагоджування операційних систем.

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Ремонт і вивчення автомобільної техніки. Цікавлюсь футболом. Люблю переглядати змагання "Формула 1" .

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бердичев сумы мелитополь черновцы всі мфо гроші в борг терміново все мфо миргород яготин кременчуг краматорск ужгород бердянск кредит без справки о доходах экономист кредит онлайн на карту без отказа срочно кривой рог касир деньги в долг операционист запорожье павлоград рейтинг кредитов мукачево ивано-франковск кассир кредит під 0 бухгалтер кредит онлайн на карту нові мфо невідомі мфо україни бровары черкассы кропивницкий шостка чернигов полтава тернополь днепр львов борисполь харьков ровно винница юрисконсульт прилуки белая церковь никополь хмельницкий юрист бахмут изюм николаев аналитик каменское северодонецк мфо україна каменец-подольский славянск киев херсон смела кредит без довідки про доходи луцк измаил маловідомі мфо україни житомир умань одесса нові мфо україна мариуполь александрия энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
альфа банк киев Нові МФО України мфо, которые дают всем маловідомі мфо список rss кредит наличными киев вакансии в банках кредит онлайн на карту без отказа вакансии в финансах спортбанк кредитный лимит спортбанк база мфо украины деньги в долг срочно гроші в борг Новые МФО Украины отзывы спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням банковские вакансии кредит наличными без справки о доходах точки выдачи спортбанк работа в страховании кредит готівкою без довідки про доходи невідомі мфо всі мфо україни неизвестные мфо мфо без лицензии кредит готівкою київ работа в банке киев работа в финансах вакансии банков украины рейтинг кредитов онлайн займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит спортбанк альфа банк все мфо украины архив вакансий малоизвестные мфо карта спортбанк вакансии банков работа в банке кредит под 0 процентов кредит під 0 відсотків микрозайм без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты