Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 24001
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Казначейство
Резюме № 24001
Опубліковано: 11.01.2022 р.
Рубрика: Казначейство

Казначей / Заступник казначея

Стартова зарплата: 35000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 01.09.1976 г. (47 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 02.2019 по теперішній час (5 років 2 міс.)
В компанії: Власний приваний бізнес, Київ
Посада: Власний приваний бізнес
Функціональні обов'язки:
Власний приваний бізнес по управлінню ресторанами у м. Києві, проведення закупівель, введення управлінської та фінансової звітності, робота з персоналом.


C 02.2017 по 12.2018 (1 рік 10 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК «ТРАСТ» (у стані припинення), Київ
Посада: Начальник відділу передпродажної підготовки активів, секретар МКУА
Функціональні обов'язки:
Створення відділу, розробка внутрішньої документації, контроль над діяльністю відділу. Введення бази активів банку, організація кімнати даних. Організація продажу активів банку, формування лотів та пулів активів для проведення торгів на аукціонах, супроводження угод, контроль договорів та грошових надходжень. Формування бази активів для безпосереднього продажу фізичним та юридичним особам, супроводження та контроль угод та грошових надходжень. Звітність перед Фондом гарантування вкладів фізичних осіб за напрямком "Продаж активів".


C 05.2008 по 02.2017 (8 років 9 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК "ТРАСТ", Київ
Посада: Начальник казначейства / Начальник управління дилінгу
Функціональні обов'язки:
Створення підрозділу Казначейства, розробка нормативної бази діяльності Казначейства, організація та контроль діяльності Казначейства. Управління та підтримка відносин з контрагентами, укладення генеральних угод із співробітництва на міжбанківському ринку України. Управління, підтримка та контроль за активамипасивами, ліквідністю, нормою обов`язкового резервування та валютною позицією банка. Проведення операцій з купівліпродажу іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України з банкамиконтрагентами та клієнтами банку, операцій із залучення та розміщення кредитів на міжбанківському кредитному ринку України та залучення рефінансування НБУ. Моніторинг ринку готівкових валютообміних операцій, встановлення курсів обміну валют в банку. Операції купівлі – продажу готівкових іноземних та національної валют, укладання договорів інкасації з банкамипартнерами, контроль за лімітами кас відділень. Збір та аналіз інформації стосовно показників діяльності банківконтрагентів та винесення пропозицій на Кредитний комітет щодо встановлення лімітів на міжбанківські операції. Створення, проведення та відправка платежів і підтверджень угод у системі SWIFT (формати МТ 103, 202, 300, 320).


C 04.1999 по 05.2008 (9 років 1 міс.)
В компанії: ВАТ "Міжнародний комерційний банк" (ПАТ "Піреус Банк МКБ"), Київ
Посада: Спеціаліст відділу міжбанківських операцій / Начальник казначейства
Функціональні обов'язки:
Створення підрозділу Казначейства, розробка нормативної бази діяльності Казначейства, організація та контроль діяльності Казначейства. Управління та підтримка відносин з контрагентами, укладення генеральних угод із співробітництва на міжбанківському ринку України. Управління, підтримка та контроль за активамипасивами, ліквідністю, нормою обов`язкового резервування та валютною позицією банка. Проведення операцій з купівліпродажу іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України з банкамиконтрагентами, філіями та клієнтами банку, операцій із залучення та розміщення кредитів на міжбанківському кредитному ринку України та залучення рефінансування НБУ. Збір та аналіз інформації стосовно показників діяльності банківконтрагентів та винесення пропозицій на Кредитний комітет щодо встановлення лімітів на міжбанківські операції.


C 09.1996 по 04.1999 (2 роки 7 міс.)
В компанії: АБ "Банкірський Дім", Київ
Посада: Економіст управління міжбанківських ресурсів / Начальник відділу дилінгових операцій
Функціональні обов'язки:
Введення справ банків контрагентів, укладання з банками генеральних угод із співробітництва на міжбанківському ринку України. Супроводження операцій з купівліпродажу іноземної валюти та з розміщеннязалучення міжбанківських кредитів на міжбанківському ринку. Управління, підтримка та контроль за активами пасивами, ліквідністю та валютною позицією банка. Проведення операцій купівліпродажу іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України., залучення та розміщення кредитів на міжбанківському кредитному ринку України. Контроль за дотриманням норм обов`язкового резервування, нормативів ліквідності згідно вимог НБУ.


Освіта
Навчальний заклад: Інститут міжнародних відносин Київського університету ім Т.Шевченка
Дата закінчення: 1998-06-01
Факультет: Міжнародні економічні відносини
Спеціальність: Міжнародні валютно - кредитні відносини. Диплом магістра (з відзнакою) з міжнародних економічних відносин та референта-перекладача з англійської мови.

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Спеціаліст дилінгових операцій на валютних ринках
Компанія: Українська фінансово - банківська школа
Місто: Київ Період: 3 тижні Дата: 01.06.1999

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Впевнений користувач MS Windows, MS Office, Internet, робота з банківськими програмами UkrDealing, VAL-CLI, KRED-INFO, KRED-LINE, SWIFT, операційні дні банків "B2" та "SR".

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Створення прибуткових підрозділів Казначейств, позитивна історія роботи на міжбанківському ринку.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
белая церковь черкассы хмельницкий краматорск житомир сумы бердянск деньги в долг каменское умань северодонецк всі мфо бровары кривой рог экономист изюм энергодар чернигов бухгалтер миргород кропивницкий мелитополь нові мфо юрисконсульт кредит без довідки про доходи рейтинг кредитов кредит без справки о доходах операционист каменец-подольский кредит онлайн на карту херсон винница ровно никополь тернополь мукачево николаев днепр мфо україна шостка борисполь бахмут нові мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно аналитик смела кредит під 0 касир славянск прилуки павлоград бердичев юрист кассир мариуполь гроші в борг терміново киев все мфо ивано-франковск невідомі мфо україни одесса яготин александрия луцк львов маловідомі мфо україни кременчуг ужгород полтава измаил черновцы харьков запорожье
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
невідомі мфо займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков украины работа в банке Новые МФО Украины кредитный лимит спортбанк вакансии банков архив вакансий кредит готівкою без довідки про доходи гроші в борг кредит наличными без справки о доходах банковские вакансии карта спортбанк Нові МФО України позика на картку з автоматичним схваленням вакансии в финансах мфо, которые дают всем кредит наличными киев неизвестные мфо отзывы спортбанк рейтинг кредитов онлайн база мфо украины кредит под 0 процентов малоизвестные мфо точки выдачи спортбанк работа в финансах работа в страховании спортбанк деньги в долг срочно альфа банк киев кредит під 0 відсотків все мфо украины кредит готівкою київ микрозайм без отказа вакансии в банках кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк работа в банке киев всі мфо україни маловідомі мфо список rss кредит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа мфо без лицензии
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты