Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 24361
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Аудит
Резюме № 24361
Опубліковано: 25.09.2018 р.
Рубрика: Аудит

Керівник КРВ - ломбард / Керівник аудиту регіональной мережі - банк

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 05.09.1979 г. (44 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 11.2015 по 06.2018 (2 роки 7 міс.)
В компанії: ПТ ДОНКРЕДИТ, Київ
Посада: Керівник контрольно - ревізійного відділу
Функціональні обов'язки:
Координація і методичне керівництво з проведення ревізій господарськофінансової діяльності підприємства. Організація та забезпечення контролю, аналізу та оцінки стану справ з відповідного напряму. Контроль якості проведених ревізорами КРВ перевірок (штат 15 ревізорів.Здійснення контролю за достовірністю обліку коштів, які надходять, товарноматеріальних цінностей і основних коштів, своєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку операцій, пов'язаних з їх рухом, правильність витрачання матеріалів, палива, електроенергії, коштів, додержання кошторисів витрат, порядок складання звітності на основі первинних документів, а також організацію проведення інвентаризацій та бухгалтерського обліку в підрозділах підприємства. Розробленням заходів, які спрямовано на підвищення ефективності використання фінансових коштів, забезпечення збереження власності підприємств і правильну організацію бухгалтерського обліку. Поточний контроль за своєчасним оформленням результатів ревізії та надання їх до відповідних інстанцій для вживання необхідних заходів. Взаємодія з іншими структурними підрозділами компанії з метою оперативного усунення виявлених порушень і недоліків. Винесення на розгляд членів комітету по операційним ризикам питання щодо демотивації співробітників компанії. Звітування перед керівництвом компанії по результатам проведених ревізійних перевірок.


C 06.2012 по 11.2015 (3 роки 5 міс.)
В компанії: ПАТ КБ ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА, Київ
Посада: В.о. Начальника Служби внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Організація/контроль/проведення аудиторських перевірок діяльності структурних підрозділів та Банку. Превірка результатів поточної фінансової діяльності Банку. Контроль якості складених аудиторами висновків і звітів. Виявлення і мінімізація ризиків властивих діяльності Банку, в т. ч. надання рекомендацій на етапі планування, розробки та впровадження нових процедур, процесів і продуктів Банку. Сприяння в організації ведення обліку, систем внутрішнього контролю, операційних процедур. Підготування та звітування перед Правлінням за результатами проведених перевірок.


C 02.2012 по 06.2012 (4 міс.)
В компанії: ПАТ КБ ФІНАНСОВА ІНІВЦІАТИВА, Київ
Посада: Головний аудитор Служби внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Проведення раптових ревізій кас відділень банку. Перевірка структурних підрозділів Головного офісу з питань дотримання вимог валютного законодавства, дотриманням Банком та його структурними підрозділами вимог законодавстава, що регулює відносини у сфері запобігання легалізації (відмиванню)доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму та.ін.


C 03.2010 по 02.2012 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ПАТ Промінвестбанк, Київ
Посада: Провідний аудитор Cлужби внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Проведення аудиторських перевірок структурних підрозділів банку. Організація роботи та контроль за вкладними та касовими операціями, перевірка дотримання законодавства. Надання консультацій регіонам по даному напрямку. Також мною здійснюються перевірки: операційної діяльності, проведення операцій з використанням платіжних карток, кредитування фізичних осіб, фінансовий моніторинг. Очолював виїзні перевірки структурних підрозділів Банку. Проводив лекційні заняття в Київському банківському інституті.


C 08.2006 по 01.2010 (3 роки 5 міс.)
В компанії: ПАТ Сведбанк, Київ
Посада: Провідний спеціаліст Служби внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Проведення внутрішніх аудиторських перевірок з метою здійснення оцінки адекватності та ефективності системи внутрішнього контролю за основними напрямками банківської діяльності, зокрема такими як касові операції, неторговельні операції банку, депозити фіз./юр. осіб, відкриття/закриття поточних рахунків фіз./юр. осіб, кредити фіз. осіб. Складання аудиторських звітів. Розробка рекомендацій щодо усунення виявлених порушень, покращення системи внутрішнього контролю та здійснення систематичних перевірок їх використання і виконання. Підготовка та розробка планів та програм проведення перевірок. Підготовка відповідей на вимогу керівництва та компетентних органів. Забезпечення консультативною допомогою працівників Банку.


C 10.2001 по 07.2006 (4 роки 9 міс.)
В компанії: ПАТ Сведбанк, Київ
Посада: Начальник сектору обслуговування юр.осіб
Функціональні обов'язки:
Відкриття, обслуговування, закриття спеціальниїх платіжних засобів (далі СПЗ); обслуговування СПЗ корпоративних клієнтів, фізичних осіб, зарплатних проектів, відображення операцій на рахунках ; виплата й відправка переказів системами «WESTERN UNION» Аверс, проведення операцій по рахункам; подача в головний банк заявок на купівлю/продаж валюти на міжбанку та проведення операцій по рахункам; зарахування експортних надходжень на рахунки юридичних осіб; підготовка і відправка на Головний банк файлів щоденної валютної звітності; контроль оформлення та формування документів дня.


Освіта
Навчальний заклад: Академія Державної Податкової Служби України
Дата закінчення: 2001-05-01
Факультет: Облік і аудит
Спеціальність: Економіст

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Вільне користування програмами: 1С, ОДБ (Sr-Bank, Scrooge, Б2), карткові модулі (T-Card, Бсз) та.ін. Lotus, Reporter, SrWDATA, Tunrrest.Windows, MS Office, Internet – досвідчений користувач.

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Активний відпочинок

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
миргород мелитополь павлоград гроші в борг терміново всі мфо северодонецк мариуполь прилуки экономист юрист луцк рейтинг кредитов мукачево нові мфо мфо україна энергодар бровары львов винница касир аналитик измаил кременчуг кассир все мфо бердичев кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит онлайн на карту смела хмельницкий деньги в долг сумы киев днепр юрисконсульт кредит без справки о доходах кропивницкий кредит без довідки про доходи ужгород николаев невідомі мфо україни запорожье нові мфо україна белая церковь бахмут чернигов шостка умань черкассы кредит під 0 херсон одесса харьков бердянск яготин тернополь житомир маловідомі мфо україни операционист полтава ровно ивано-франковск кривой рог краматорск александрия борисполь бухгалтер каменское славянск никополь черновцы каменец-подольский изюм
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
займ на карту с автоматическим одобрением мфо, которые дают всем все мфо украины Нові МФО України всі мфо україни банковские вакансии работа в финансах работа в банке кредит під 0 відсотків Новые МФО Украины работа в страховании вакансии банков малоизвестные мфо кредит под 0 процентов кредит онлайн на карту без отказа микрозайм без отказа архив вакансий работа в банке киев карта спортбанк список rss кредитный лимит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи позика на картку з автоматичним схваленням гроші в борг вакансии в финансах альфа банк кредит наличными киев неизвестные мфо кредит спортбанк невідомі мфо база мфо украины вакансии в банках точки выдачи спортбанк кредит наличными без справки о доходах вакансии банков украины спортбанк деньги в долг срочно маловідомі мфо отзывы спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит готівкою київ альфа банк киев мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты