Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 47680
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Стягнення заборгованості
Резюме № 47680
Опубліковано: 29.03.2022 р.
Рубрика: Стягнення заборгованості

Адвокат, юрист

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 01.10.1984 г. (39 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2020 по 04.2021 (1 рік )
В компанії: ТОВ "ПРЕМІУМ ЛІГАЛ КОЛЕКШН", Київ
Посада: Адвокат
Функціональні обов'язки:
Робота з вхідними позовами. Ведення справ про банкрутство. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодження, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку в господарських судах, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі


C 02.2019 по 04.2020 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ПАТ «РОДОВІД БАНК», Київ
Посада: Заступник начальника управління правового забезпечення діяльності банку юридичного департаменту ПАТ «РОДОВІД БАНК»
Функціональні обов'язки:
Робота з вхідними позовами. Ведення справ про банкрутство. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодження, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку в господарських судах, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі.


C 07.2017 по 02.2019 (1 рік 7 міс.)
В компанії: ПАТ "Енергобанк", Київ
Посада: Начальник відділу правового супроводження господарської діяльності та правового захисту управління юридичного забезпечення ПАТ «Енергобанк»
Функціональні обов'язки:
Робота з вхідними позовами. Ведення справ про банкрутство на всіх стадіях судового процесу. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодження, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку господарських судах першої інстанції, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі.


C 10.2013 по 07.2017 (3 роки 9 міс.)
В компанії: АТ "Дельта Банк", Київ
Посада: Заступник начальника управління по роботі з неплатоспроможними клієнтами департаменту по роботі з державною виконавчою службою та супроводження справ про банкрутство ПАТ "Дельта Банк"
Функціональні обов'язки:
Ведення справ про банкрутство на всіх стадіях судового процесу. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодження, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку господарських судах першої інстанції, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі.


C 04.2013 по 09.2013 (5 міс.)
В компанії: ПАТ «Кредитпромбанк», Київ
Посада: Провідний юрисконсульт відділу супроводження банкрутств управління по роботі з банкрутами та державними органами департаменту по роботі з особливими активами
Функціональні обов'язки:
Складання та подання до господарських судів заяв про порушення справи про банкрутство, заяв про визнання грошових вимог до боржника, клопотань, апеляційних та касаційних скарг. Представлення інтересів Банку в судах по справах про банкрутство. Участь у загальних зборах та зборах комітету кредиторів боржника. Робота з арбітражними керуючими, з державними органами. Участь у Комітеті по роботі з особливими активами Банку при вирішення питань. Відрядження по Україні.


C 09.2010 по 02.2012 (1 рік 5 міс.)
В компанії: ТОВ "Агенція по управлінню заборгованістю", Київ
Посада: Юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Претензійнопозовна діяльність (складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг; підготовка документів юридичного характеру; складання та підписання договорів реструктуризації). Представництво інтересів Банків, Страхових компаній судах (загальні, господарські, апеляційні, Вищий спеціалізований). Введення справ по банкрутству підприємства (ліквідація підприємства, реалізація майна). Співпраця з державною виконавчою службою по примусовому виконанню судових рішень. Взаємодія з державними органами та органами реєстрації. Відрядження по Україні.


C 06.2008 по 05.2010 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ПАТКБ «Правекс-Банк», Київ
Посада: Юрисконсульт відділу юридичного супроводу колекторської діяльності (колекторський департамент)
Функціональні обов'язки:
Претензійнопозовна діяльність(складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг; підготовка документів юридичного характеруПредставництво інтересів Банку в судах, (загальні, господарські, апеляційні, Третейський, Печерський, Вищий спеціалізований). Взаємодія з державними виконавчими службами; надання юридичних консультацій; робота з договорами (розробка, ведення, аналіз, тощо)


C 07.2007 по 05.2008 (10 міс.)
В компанії: Благодійний фонд «Соціально-економічного розвитку» в смт. Калинівка Васильківського району Київської області, Смт. Калинівка, Васильківський район, Київська область
Посада: Юрист
Функціональні обов'язки:
Надання юридичних відповідей, висновків та пропозицій щодо питань, які виникають з приводу діяльності фонду. Роз’яснення норм законодавства (щодо діяльності фонду). Проведення переговорів, бесід з особами, які потребують матеріальної допомоги, а також прийняття всіх необхідних документів. Складання договорів про надання (роз’яснення мети договору, прав та обов’язків обох сторін). Ведення протоколів засідання.Одночасно надання юридичних послуг Калинівській селищній раді Васильківського району Київської області, Комісії виконкому з питань соціальноекономічного розвитку при селищній раді, а також Спілці підприємців смт. Калинівка та співпраця з ними. Складання договорів оренди; суперфіція; про участь у соціальноекономічному розвитку селища; договорів купівліпродажу земельної ділянки. Тендери (участь та проведення). Робота з державними органами.


Освіта
Навчальний заклад: Київський університет туризму, економіки та права
Дата закінчення: 2007-01-01
Факультет: Правознавство
Спеціальність: Юриспруденція

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Маю адвокатське посвідчення
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
энергодар белая церковь харьков сумы чернигов львов черкассы бахмут тернополь яготин кредит без справки о доходах умань мариуполь измаил житомир рейтинг кредитов все мфо александрия кривой рог винница касир кредит під 0 изюм аналитик смела мукачево павлоград днепр прилуки черновцы борисполь операционист юрисконсульт кредит без довідки про доходи луцк полтава мелитополь ивано-франковск ровно никополь всі мфо мфо україна кропивницкий кредит онлайн на карту без отказа срочно хмельницкий киев николаев экономист невідомі мфо україни маловідомі мфо україни бердянск кредит онлайн на карту херсон нові мфо україна бердичев одесса кассир бухгалтер кременчуг запорожье славянск гроші в борг терміново бровары ужгород деньги в долг краматорск нові мфо северодонецк миргород юрист каменец-подольский шостка каменское
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит під 0 відсотків мфо, которые дают всем кредитный лимит спортбанк список rss малоизвестные мфо отзывы спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением микрозайм без отказа работа в страховании кредит готівкою київ кредит спортбанк альфа банк все мфо украины работа в банке киев альфа банк киев кредит под 0 процентов невідомі мфо кредит наличными киев вакансии в финансах карта спортбанк маловідомі мфо Новые МФО Украины неизвестные мфо точки выдачи спортбанк база мфо украины позика на картку з автоматичним схваленням кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии банков всі мфо україни вакансии банков украины рейтинг кредитов онлайн спортбанк работа в финансах мфо без лицензии кредит наличными без справки о доходах вакансии в банках деньги в долг срочно гроші в борг кредит готівкою без довідки про доходи банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа работа в банке архив вакансий Нові МФО України
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты