Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 60649
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Платіжні картки
Резюме № 60649
Опубліковано: 10.05.2023 р.
Рубрика: Платіжні картки

Економіст / спеціаліст підтримки карткового бізнесу (BACK OFFICE). E-Commerce. PL/SQL

Стартова зарплата: 30000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 19.11.1979 г. (44 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 11.2019 по теперішній час (4 роки 4 міс.)
В компанії: SENSE Bank , Київ
Посада: Фахівець відділу моніторингу електронної комерції (E-Commerce) Управління процесингу (Блок ІТ)
Функціональні обов'язки:
Підтримка та супровід ЕСОМ. Моніторинг на аналіз платежів інтернет еквайрингу (одностадійний, двостадійний платіж), операції переводу. Супроводження існуючих партнерів/торговців електронної комерції. Супровід інцидентів пов´язаних з порушенням коректної роботи сервісів. Робота з базами даних: DB PROD (SVFE, SVBO, EPG, FRAUD, ACS). Створення та корегування пакетів, процедур. Створення SQL запитів для використання для роботи моніторингу системи Zabbix. Надання статистичної інформації керівництву та бізнес підрозділам використовуючи структуровані запити PL/SQL. Аналіз лог файлів систем. Супроводження інтеграції програмних модулів електронної комерції з системною моніторингу ІТ Zabbix. Створення нових та корегування існуючих параметрів моніторингу систем ІТ Zabbix. Робота з: PL/SQL Developer, Web SVFE та SVBO, Zabbix, Grafana, Jira, Confluence, CDME.


C 03.2017 по 10.2019 (2 роки 7 міс.)
В компанії: ПУМБ, Київ
Посада: Провідний спеціаліст відділу супроводу карткових продуктів Управління супроводу операцій із платіжними картками
Функціональні обов'язки:
Підтримка карткового бізнесу BACK OFFICE. Аналіз виникнення несанкціонованих овердрафтів. Аналіз та врегулювання розбіжностей між системами АБС СІРІУС(SCROOGE), Арксіс, Андромеда. Формування, аналіз кредитного портфеля (кредитна картка, овердрафти). Здійснення оплати за послугою PRIORITY PASS (повний цикл, починаючи від отримання реєстру відвідувань клієнтів від РР). Формування заявок продаж валют для оплати акцій з допомогою МПС(VISA, MK). Виконання виплат за акціями, cashback (виплата на рахунки клієнтів, перерахування ПДФО та ВС). Повернення ПДФО та ВС за депозитами. Відкриття рахунків, платіжних карток, встановлення лімітів за корпоративними БПК. Аналіз розбіжностей кредитного ліміту між системами, коригування лімітів. Надання статистичних даних за звітами, що супроводжуються. Формування структурованих SQL запитів. Робота з CDME (Card Support).


C 03.2015 по 02.2017 (1 рік 11 міс.)
В компанії: VAB Банк, Київ, Київ
Посада: Керівник напряму (процесингу) Департаменту розвитку карткового бізнесу
Функціональні обов'язки:
Надання статистичної та аналітичної інформації керівництву та бізнеспідрозділам, що стосуються карткового бізнесу використовуючи структуровані запити PL/SQL. Забезпечення обміну даними між картковим BACK OFFICE (ПО SMART VISTA) та АБС.Взаємодія з іншими підрозділами з питань, що стосуються карткового бекофісу. Підтримка карткових програмних продуктів для роботи з картковою системою.


C 08.2011 по 11.2014 (3 роки 3 міс.)
В компанії: VAB Банк, Київ
Посада: Головний спеціаліст підтримки карткового бізнесу BACK OFFICE
Функціональні обов'язки:
Забезпечення обміну даними між картковим BACK OFFICE (ПО SMART VISTA) та АБС, між картковим BACK OFFICE та процесингом, а саме: Формування та використання структурованих запитів у PL/SQL Developer для надання статистичних даних бізнеспідрозділам з БД щодо карткового бізнесу. Виконання щоденних технологічних процедур (8 технологічних обробок з БД) в системі SMART VISTA (курси валют, постінг, кліринг, інформація про зміни залишків на карткових рахунках, інформація про статус платіжних карток, обробка клієнтських заяв, формування еквайрингового клірингового файлу та відправка на УПЦ, завантаження BINфайлів). Реєстрація POS, POS (CASH) терміналів (реєстрація заявки та відправлення на УПЦ (UPConline)). Реєстрація у системі SMART VISTA). Підключення зарплатних проектів до ПЗ Біфіт (Клієнтбанк) згідно з листами підприємств, редагування та реєстрація нових клієнтів. Зміна договору рахунки. Зміна відділення карткових рахунків та зарплатних проектів. Списання заблокованої комісії або її блокування на картковому рахунку. Зарахування коштів через Salary ARM згідно з надісланими відомостями підприємств, а також реєстрів операційного департаменту (зміна формату, перевірка, коригування, внесення відомостей до АРМ, вивантаження IBIфайлу). Завантаження, генерація та друк PINконвертів (контроль наявності витратного матеріалу, підтримка дієздатності принтерів друку, друк миттєвих ПК). Відкриття карткових рахунків для погашення валютного несанкціонованого овердрафту. Консультації співробітників філій та контактцентру, про роботу карткового бекофісу. Взаємодія з іншими підрозділами з питань, що стосуються карткового бекофісу. Підтримка карткових програмних продуктів для роботи з картковою системою.


C 04.2006 по 08.2011 (5 років 4 міс.)
В компанії: Головне Управління державного казначейства у Києві, Київ, Київ
Посада: Головний спеціаліст відділу адміністрування платіжної системи
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов'язки: Безперебійне та своєчасне проведення міжбанківських розрахунків, внутрішніх платежів у національній валюті у системі Державного казначейства України та за його межами; Технологічний супровід програмних продуктів у процесі виробничої діяльності; Забезпечення функціонування інформаційнопошукової системи (ІПС); Формування та використання структурованих запитів SQL у роботі; забезпечення використання засобів захисту електронних платіжних документів; Відкриття та закриття рахунків в АБС на підставі заявок функціональних підрозділів ГУ ДКУ у м. Києві в автоматичному режимі відповідно до встановленого програмного забезпечення; Аналіз та ліквідація аварійних, екстремальних та непередбачених ситуацій, пов'язаних із роботою платіжної системи ГУ, спільно з Управлінням інформаційних технологій, відділом захисту інформації та узгодження плану дій з Управлінням захисту інформації НБУ; Формування та обробка інформації для ДПА України; Формування та обробка інформації для митних органів (ДМСУ); Аналіз нестандартних ситуацій, що виникають у системі міжбанківських розрахунків та розробка рекомендацій щодо їх усунення.


Освіта
Навчальний заклад: Національний транспортний університет
Дата закінчення: 2006-06-01
Факультет: Економіка підприємства
Спеціальність: Економіст

Навчальний заклад: Нікопольский технікум Национальної металургійної академії України
Дата закінчення: 1999-09-01
Факультет: Монтаж та експлуатація електрообладнання
Спеціальність: Технік-електрик

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Підвіщення рівня володіння роботи з DB
Компанія: SENSE
Місто: Київ Період: 1 місяць Дата: 01.04.2021

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: PL/SQL Developer, Робота з DB PROD (SFVE, SVBO, FROUD, ACS, EPG), SQL Plus, CSS, форми систем SMART VISTA BACK OFFICE(SV_Contract, SV_Issuer, SV_Admin, SV_Finadmin, Oracle Forms Runtime и др.), АРМ Бриз, UPC-online, АБС БАРС “Millennium”, Internet SALARY ARM, ARM SMART VISTA, SCROOGE(Сириус), WEBBANK, ARKSYS, LOTUS, MS Office, Web SVFE та SVBO, Zabbix, Grafana, Jira, Confluence, CDME

Додаткова інформація
Відомості: Маю аналітичні здібності, відповідальний, пунктуальний, наполегливий у роботі. Наявність власного автотранспорту та посвідчення водія з відкритою категорією «Б». Можу працювати як в офісі, так і віддалено. Останні два роки працюю віддалено.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
николаев кредит онлайн на карту харьков мариуполь ивано-франковск кредит без довідки про доходи кривой рог энергодар кассир юрисконсульт мелитополь прилуки умань днепр кредит без справки о доходах мфо україна операционист бровары кременчуг ужгород каменец-подольский бердянск юрист полтава александрия винница краматорск гроші в борг терміново черкассы невідомі мфо україни касир чернигов деньги в долг нові мфо миргород нові мфо україна львов каменское кредит під 0 белая церковь бахмут луцк сумы никополь шостка херсон киев борисполь изюм смела черновцы житомир тернополь бухгалтер одесса аналитик кропивницкий яготин все мфо павлоград всі мфо рейтинг кредитов кредит онлайн на карту без отказа срочно запорожье маловідомі мфо україни ровно мукачево славянск экономист северодонецк хмельницкий бердичев измаил
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков украины кредит онлайн на карту без отказа вакансии в финансах маловідомі мфо работа в банке киев неизвестные мфо гроші в борг вакансии банков мфо без лицензии микрозайм без отказа архив вакансий рейтинг кредитов онлайн все мфо украины кредит під 0 відсотків Новые МФО Украины кредит спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням кредит онлайн на картку без відмови терміново карта спортбанк невідомі мфо работа в банке малоизвестные мфо кредит наличными киев кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк кредит под 0 процентов база мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи работа в страховании деньги в долг срочно альфа банк вакансии в банках альфа банк киев отзывы спортбанк кредит наличными без справки о доходах банковские вакансии займ на карту с автоматическим одобрением всі мфо україни кредит готівкою київ работа в финансах Нові МФО України спортбанк мфо, которые дают всем список rss
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты