Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 67211
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Фінансовий моніторинг
Резюме № 67211
Опубліковано: 24.10.2017 р.
Рубрика: Фінансовий моніторинг

Керівник / заступник керівника підрозділу фінансового моніторингу

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 24.01.1982 г. (42 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 01.2017 по теперішній час (7 років 3 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Начальник управління фінансового моніторингу та комплаєнсу Головного офісу (тимчасово виконуючий обов’язки працівника, відповідального за проведення фінансового моніторингу)
Функціональні обов'язки:
Координація діяльності з проведення Банком та його підрозділами заходів з фінансового моніторингу. Контроль за чітким і неухильним виконанням вимог законодавства України у сфері запобігання і протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, всіма підрозділами банку. Підготовка проектів доручень, розпоряджень, рішень, посадових інструкцій, положень, інших внутрішніх нормативнорозпорядчих документів з питань фінансового моніторингу. Розробка та постійне вдосконалення внутрішніх документів Банку з питань фінансового моніторингу. Аналіз та виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. Надання відповідей на запити Спеціально уповноваженого органу та Національного банку України. Зупинення фінансових операцій та застосування права відмови у випадках передбачених законодавством. Контроль за процесом ідентифікації та ведення електронних Анкет клієнтів. Контроль за своєчасністю встановлення факту належності осіб до РЕР. Побудова системи управління комплаєнсризиком фінансового моніторингу. Підготовка та надання статистичної звітності до НБУ. Проведення аналізу зовнішньоекономічних контрактів та документів при купівлі валюти у відповідності до постанови НБУ №369, підготовка висновків. Перевірка діяльності структурних підрозділів. Участь у перевірках, які проводяться регулятором.


C 05.2015 по 11.2016 (1 рік 6 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Заступник начальника управління фінансового моніторингу - начальник відділу аналізу, звітності та методології
Функціональні обов'язки:
Координація діяльності з проведення Банком та його підрозділами заходів з фінансового моніторингу. Контроль за чітким і неухильним виконанням вимог законодавства України у сфері запобігання і протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, всіма підрозділами банку. Підготовка проектів доручень, розпоряджень, рішень, посадових інструкцій, положень, інших внутрішніх нормативнорозпорядчих документів з питань фінансового моніторингу. Розробка та реалізація плану навчання та підвищення кваліфікації працівників щодо здійснення заходів з фінансового моніторингу. Розробка та постійне вдосконалення внутрішніх документів Банку з питань фінансового моніторингу, у т.ч. Програми KYC та Програми управління комплаєнсризиком. Побудова системи управління комплаєнсризиком фінансового моніторингу Перегляд та контроль фінансових операцій з метою виявлення таких, що підлягають фінансовому моніторингу. Аналіз, виявлення , реєстрація в реєстрі фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. Повідомлення СУО про виявлені фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу. Аналіз відповідності фінансових операцій, що проводяться клієнтами, наявній інформації про зміст діяльності та фінансовий стан. Здійснення заходів з аналізу суті і мети фінансових операцій з метою встановлення відповідності/невідповідності фінансових операцій фінансовому стану клієнта та/або змісту його діяльності. Аналіз документів (інформації) про фінансові операції та їх учасників, що включає вивчення суті та мети фінансових операцій, інформації про її учасників з метою виявлення наявності ознак ризикової діяльності, та/або підстав уважати, що характер або наслідки фінансових операцій можуть нести реальну або потенційну небезпеку. Надання відповідей на запити СУО. Зупинення фінансових операцій та застосування права відмови у випадках передбачених законодавством. Контроль за дотриманням Програми KYC та Програми управління комплаєнсризиком. Забезпечення управління ризиками. Супроводження списків міжнародні санкції (у т.ч. перевірка клієнтської бази, трансакцій, повідомлень SWIFT). Контроль за своєчасністю встановлення факту належності осіб до РЕР. Автоматизація бізнеспроцесів банку (у т.ч. для виконання Програми KYC та Програми управління комплаєнсризиком) Підготовка та надання звітів Голові Правління та звітності до НБУ. Перевірка діяльності структурних підрозділів. Участь у перевірках, які проводяться регулятором.


C 01.2012 по 11.2014 (2 роки 10 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Начальник відділу фінансового моніторингу Головного офісу (тимчасово виконуючий обов’язки працівника, відповідального за проведення фінансового моніторингу)
Функціональні обов'язки:
Координація діяльності з проведення Банком та його підрозділами заходів з фінансового моніторингу. Контроль за чітким і неухильним виконанням вимог законодавства України у сфері запобігання і протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, всіма підрозділами банку. Підготовка проектів доручень, розпоряджень, рішень, посадових інструкцій, положень, інших внутрішніх нормативнорозпорядчих документів з питань фінансового моніторингу. Розробка та реалізація плану навчання та підвищення кваліфікації працівників щодо здійснення заходів з фінансового моніторингу. Розробка та постійне вдосконалення Правил внутрішнього фінансового моніторингу та Програм здійснення фінансового моніторингу. Перегляд та контроль фінансових операцій з метою виявлення таких, що підлягають фінансовому моніторингу. Аналіз та виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. Збір інформації по операціях від структурних підрозділів, реєстрація їх в реєстрі фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. Повідомлення Держфінмоніторингу України про виявлені фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу. Надання відповідей на запити Спеціально уповноваженого органу. Зупинення фінансових операцій, у тому числі, пов’язаних із кіберзлочинністю. Контроль за процесом ідентифікації та ведення електронних Анкет клієнтів. Забезпечення управління ризиками щодо легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму та розробка критеріїв ризиків. Підготовка та надання статистичної звітності до НБУ. Перевірка діяльності структурних підрозділів. Участь у перевірках, які проводяться регулятором.


C 06.2008 по 01.2012 (3 роки 7 міс.)
В компанії: ВАТ НАСК «Оранта», Київ
Посада: Начальник відділу фінансового моніторингу Головного офісу – відповідальний працівник НАСК «Оранта» з питань фінансового моніторингу
Функціональні обов'язки:
Координація діяльності з проведення Компанією та її відокремленими підрозділами заходів з фінансового моніторингу. Підготовка проектів доручень, розпоряджень, рішень, інших внутрішніх нормативнорозпорядчих документів з питань фінансового моніторингу. Розробка та реалізація плану навчання та підвищення кваліфікації працівників щодо здійснення заходів з фінансового моніторингу. Розробка та постійне вдосконалення Правил проведення фінансового моніторингу та Програми проведення фінансового моніторингу. Перегляд та контроль банківських виписок з метою виявлення фінансових операцій, які підлягають фінансовому моніторингу. Збір інформації про операції від відокремлених підрозділів, реєстрація їх в реєстрі фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. Повідомлення Держфінмоніторингу України про виявлені фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу. Контроль за процесом ідентифікації клієнтів. Перевірка діяльності відокремлених та структурних підрозділів. Підготовка проектів наказів про звільнення та призначення працівників, відповідальних за проведення фінансового моніторингу в Компанії та у відокремлених підрозділах. Підготовка карток реєстрації суб'єкта первинного фінансового моніторингу (відокремленого підрозділу) та відповідальних осіб, звільнення та/або призначення працівників, відповідальних за проведення фінансового моніторингу в Компанії. Участь у перевірках, які проводяться регулятором та правоохоронними органами. Підготовка позовних заяв до суду, скарг, заперечень, відповідей на приписи. Захист інтересів Компанії у судах за позовами до прокуратур


C 10.2007 по 05.2008 (7 міс.)
В компанії: Друга Київська філія ВАТ «Всеукраїнський Акціонерний банк», Київ
Посада: Відповідальний працівник з фінансового моніторингу
Функціональні обов'язки:
Щоденний аналіз фінансових операцій клієнтів для з'ясування суті і мети фінансових операцій. Аналіз фінансових операцій клієнтів. Реєстрація і підготовка операцій до формування файлівповідомлень. Ведення реєстру фінансових операцій та інших внутрішніх документів, формування звітності НБУ, контроль за проведенням ідентифікації клієнтів Банку. Забезпечення своєчасного прийняття відповідальним працівником Банку рішення відносно фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. Дотримання встановлених термінів надання файлів Спеціально уповноваженому органу; забезпечення збору інформації для підготовки відповіді на файлизапити, листизапити. Забезпечення підготовки і обробки запитаної інформації, формування файлвідповідей. Здійснення контролю за проведенням подальших дій з операцій відповідно до законодавства України


C 03.2005 по 10.2007 (2 роки 7 міс.)
В компанії: Державний комітет фінансового моніторингу України , Київ
Посада: Головний спеціаліст Департаменту аналітичної роботи (дев’ятий ранг державного службовця)
Функціональні обов'язки:
Аналіз інформації про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, інші фінансові операції або інформації, що можуть бути пов’язані з підозрою у легалізації (відмиванні) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванні тероризму, обробка, аналіз та систематизація наявної інформації з доступних баз даних; підрахунок статистичних даних по виявлених операціях.Опрацювання інформації, яка надходить у якості інформування або повідомлень, отриманих від державних органів, суб’єктів господарювання та інших суб’єктів.Аналіз та дослідження фінансових схем легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму з урахуванням набутого досвіду компетентних органів іноземних держав, фінансових, правоохоронних органів, інших державних органів – учасників національної системи з протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом.Співпраця з органами виконавчої влади, іншими державними органами, відповідними органами інших країн, задіяними в системі.Проведення фінансових розслідувань при здійсненні фінансових операції, аналізу ризиків та проведення типологічних досліджень щодо відмивання коштів, одержаних злочинним шляхом


C 04.2002 по 03.2005 (2 роки 11 міс.)
В компанії: Державна податкова інспекція Шевченківського району м. Києва, Київ
Посада: Старший державний податковий ревізор-інспектор відділу по контролю у сфері зовнішньоекономічної діяльності Управління податкового аудиту та валютного контролю (третій ранг податкової служби)
Функціональні обов'язки:
Проведення планових та позапланових перевірок суб'єктів підприємницької діяльності (підприємств, організацій, банківських установ) з питань дотримання вимог законодавства у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Аналіз експортноімпортної діяльності юридичних осіб. Виконання контролів ДПАУ. Надання дозволів на купівлю іноземної валюти, довідок про відсутність або наявність за межами України валютних цінностей та майна


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет
Дата закінчення: 2003-07-01
Факультет: Економіка підприємства
Спеціальність: Економіка підприємства, присвоєна кваліфікація – «магістр економіки»

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Програма з питань фінансового моніторингу для фахівців учасників ринків фінансових послуг
Компанія: Навчально-методичний центр Державної служби фінансового моніторингу України
Місто: Киев Період: 1 Дата: 01.06.2011

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Microsoft Office, 1С "Бухгалтерія", MS Word, MS Excel, Клієнт - банк, Lotus, Outlook, Ліга Закон, Інтернет, Електронна пошта, АБС Б2, "Уніс-Інфо", ІПСК, робота зі всіма видами офісної техніки

Додаткова інформація
Відомості: Додатково займані посади на громадських засадах з 02.06.2008 – 10.01.2012: Співголовуючий Комітету з питань фінансового моніторингу Української федерації убезпечення; Член Робочої групи Держфінмоніторингу України по розгляду проблемних питань суб’єктів первинного фінансового моніторингу – небанківських установ та аналізу ефективності заходів, що вживаються ними для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів і фінансуванню тероризму
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
краматорск ровно невідомі мфо україни житомир павлоград смела борисполь кредит онлайн на карту кредит онлайн на карту без отказа срочно запорожье нові мфо винница черкассы херсон юрист северодонецк каменское никополь всі мфо маловідомі мфо україни киев бахмут луцк шостка касир деньги в долг нові мфо україна ужгород измаил миргород харьков тернополь кредит без справки о доходах славянск хмельницкий ивано-франковск все мфо рейтинг кредитов гроші в борг терміново бердянск энергодар бухгалтер александрия днепр бровары бердичев черновцы мукачево юрисконсульт кременчуг кропивницкий операционист мариуполь каменец-подольский кривой рог кредит без довідки про доходи умань кредит під 0 львов яготин кассир полтава чернигов изюм сумы прилуки мфо україна николаев экономист мелитополь одесса белая церковь аналитик
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит готівкою київ все мфо украины рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою без довідки про доходи мфо без лицензии кредит наличными без справки о доходах кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа малоизвестные мфо точки выдачи спортбанк вакансии банков украины вакансии в банках кредит спортбанк работа в финансах микрозайм без отказа гроші в борг альфа банк займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк киев деньги в долг срочно маловідомі мфо Новые МФО Украины кредит наличными киев кредит под 0 процентов база мфо украины архив вакансий спортбанк вакансии банков кредит під 0 відсотків Нові МФО України отзывы спортбанк список rss карта спортбанк банковские вакансии неизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке киев невідомі мфо мфо, которые дают всем вакансии в финансах позика на картку з автоматичним схваленням всі мфо україни работа в банке работа в страховании
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты