Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 68521
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Стягнення заборгованості
Резюме № 68521
Опубліковано: 21.03.2022 р.
Рубрика: Стягнення заборгованості

Специалист по работе с кредитной задолженностью

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 19.03.1983 г. (41 год )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2018 по 01.2022 (3 роки 9 міс.)
В компанії: Група компаній «АІС» , Київ
Посада: Менеджер по реєстрації автомобілів
Функціональні обов'язки:
Підготовка повного пакету документів необхідних для реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, представництво інтересів компанії в сервісних цетрах МВС та інших органах. організація доставки транспортних засобів в сервісні центри МВС.укладання договорів купівліпродажу автомобілів.Оформлення довіреностей у нотаріуса та представництво інтересів клієнтів.доставка автобобілів для проведення експертних дослідженнь транспортних засобів і супровідних документів та отримання експертних висновківзвірка номерних агрегатів автотранспорту, ведення обліку проведених операцій.


C 12.2017 по 03.2018 (3 міс.)
В компанії: ФОП, Київ
Посада: Менеджер з кредитування
Функціональні обов'язки:
Консультація клієнтіваналіз документів;оцінка платоспроможності позичальника, аналіз його фінансового стану;підбір оптимальної кредитної програми;детальний розрахунок всіх витрат за кредитом;роз'яснення щодо прихованих процентів і комісій в банках;рекомендації щодо підвищення статусу позичальника;роз'яснення особливостей оформлення заяви в банк;формування повного пакету документів для розгляду в банку;попереднє узгодження можливості кредитування клієнта;подача заяви в банк;просування заяви по всім етапам в банку;зменшення строку розгляду заяви;зниження ризику відмови на отримання кредиту.


C 01.2016 по 11.2017 (1 рік 10 міс.)
В компанії: ТОВ «Євробудкомплекс» , Київ
Посада: Менеджер по продажам
Функціональні обов'язки:
відповіді на дзвінки потенційних клієнтів; первинна консультація; ознайомлення клієнтів з продуктом компанії продаж продукту компанії; попередній прорахунок вартості будівництва. складання комерційних пропозицій; пошук та взаємодія з підрядними організаціями; допомога клієнтам у виборі будівельних матеріалів; заключення договорів організація процесів будівництва ведення клієнтів до повного виконання зобов'язань за договором ведення сторінки в Фейсбук налаштування та ведення реклами в Яндекс, Google та ін.


C 02.2010 по 03.2014 (4 роки 1 міс.)
В компанії: АКБ , Київ
Посада: Провідний спеціаліст управління проблемних активів банку
Функціональні обов'язки:
консультація клієнтів банку; формування ефективності групи (координація і контроль роботи відведених співробітників); контроль і організація виявлення та вилучення майна; контроль та організація збереження вилученого майна; організація способів реалізації майна та пошук покупців; оформлення угоди купівліпродажу майна; ведення документації; аналіз проведеної роботи та звітність; участь у прийняті планів заходів щодо погашення простроченої заборгованості та реалізації майна; участь у засіданнях робочої групи з підготовки та проведення заходів спрямованих на погашення заборгованості. виконання планових показників.


C 07.2008 по 03.2009 (8 міс.)
В компанії: Банки, Київ
Посада: Кредитний брокер
Функціональні обов'язки:
Пошук, залучення клієнтів на обслуговування в банк.Консультації клієнтів відносно можливості, умов і порядку здобуття, ними кредитів в банку. Оформлення анкетзаявок для отримання кредитуВідносно авто кредитування також: пошук бажаного клієнтом авто, страхування КАСКО, ЦВ, допомога при оформленні в МРЕО.


C 11.2005 по 07.2008 (2 роки 8 міс.)
В компанії: ТОВ "Концепт авто", Київ
Посада: Менеджер з продажу автомобілів
Функціональні обов'язки:
Продаж автомобілівКваліфікована консультація при виборі автомобіляУстановка додаткового устаткування на автомобілі.Тюнинг екстер'єру автомобіля (вітровіки, мухобійки, захисту фар, спойлера, дуги передні і задні, накладки фар, пороги, диски).Укладення договорів з контрагентами (фірмами, що займаються додатковим устаткуванням)Продаж автомобілів в кредитСтрахування КАСКО, ГООформленні в МРЕО


C 11.2003 по 09.2005 (1 рік 10 міс.)
В компанії: ВДВС Соломянського РУЮ м. Києва , Київ
Посада: Державний виконавець
Функціональні обов'язки:
Опис і арешт майна на Київській регіональній митниці, суді, податковій міліції, фізичних осіб, та ін. Взаємодія із спеціалізованими торгуючими організаціями, Київською регіональною митницею, судом, податковою інспекцією і міліцією. Призначення експерта для оцінки майна, контроль над виводами експерта. Оформлення заявок про передачу майна для реалізації, ведення переговорів і укладення договорів із спеціалізованими торгуючими організаціями. Контроль за завантаженням, транспортуванням, вивантаженням, документообігом і вступом платежів від організацій. Управління і контроль за процесом реалізації майна торгуючими організаціями і ін.


Освіта
Навчальний заклад: Київський кооперативний економічно-правовий коледж
Дата закінчення: 2003-06-01
Факультет: Правознавство
Спеціальність: Юрист

Навчальний заклад: Київський національний університет внутрішніх справ України
Дата закінчення: 2006-04-01
Факультет: Правознавство
Спеціальність: Юрист

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
тернополь аналитик операционист александрия кредит без довідки про доходи славянск полтава яготин ужгород нові мфо україна бердичев бахмут юрист экономист чернигов мфо україна николаев ивано-франковск черкассы бухгалтер кременчуг кредит онлайн на карту без отказа срочно киев харьков черновцы краматорск кредит під 0 кассир касир кропивницкий сумы измаил львов каменец-подольский бровары рейтинг кредитов кривой рог ровно маловідомі мфо україни житомир мукачево запорожье херсон изюм кредит онлайн на карту всі мфо кредит без справки о доходах гроші в борг терміново винница северодонецк каменское хмельницкий луцк днепр мелитополь бердянск миргород юрисконсульт белая церковь смела умань все мфо нові мфо шостка павлоград невідомі мфо україни мариуполь борисполь никополь одесса деньги в долг энергодар прилуки
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
Нові МФО України малоизвестные мфо мфо, которые дают всем неизвестные мфо работа в финансах кредит під 0 відсотків альфа банк база мфо украины точки выдачи спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи позика на картку з автоматичним схваленням микрозайм без отказа рейтинг кредитов онлайн карта спортбанк кредит спортбанк работа в банке киев займ на карту с автоматическим одобрением кредит готівкою київ спортбанк Новые МФО Украины кредитный лимит спортбанк вакансии в банках мфо без лицензии кредит под 0 процентов список rss кредит онлайн на карту без отказа альфа банк киев работа в банке все мфо украины отзывы спортбанк деньги в долг срочно банковские вакансии работа в страховании кредит наличными киев вакансии банков кредит наличными без справки о доходах вакансии банков украины гроші в борг всі мфо україни маловідомі мфо архив вакансий невідомі мфо вакансии в финансах кредит онлайн на картку без відмови терміново
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты