Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 68852
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 68852
Опубліковано: 21.03.2018 р.
Рубрика: Операційний супровід

Спеціаліст відділу оформлення операцій юридичних осіб управління оформлення розрахункових

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 16.12.1985 г. (38 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 10.2015 по 02.2018 (2 роки 4 міс.)
В компанії: ПуАТ «ING Банк Україна», Київ
Посада: Фахівець відділу розрахунків та супроводження операцій казначейства
Функціональні обов'язки:
Брала участь у підготовці пропозицій щодо:внесення змін до процедур відділу, вдосконалення документообігу, обліку, контролю за операціями; вдосконалення систем, з якими працює відділ, автоматизації процесів. Супровід операцій, включаючи підготовку документів, спілкування з контрагентом в межах внутрішніх процедур та повноважень. Перевірка підтвердження контрагентів за угодами. При наявності розходжень або відсутності підтвердження повідомляє начальнику/заступнику начальника відділу та вирішує питання з управлінням фінансових ринків та казначейства та контрагентом. Забезпечення підготовки оброблених документів, реєстрів і звітності для зберігання їх протягом встановленого терміну. Проводила звірку позицій по операціях управління фінансових ринків та казначейства. Розрахунки купівлі/продажу/конверсії.


C 07.2011 по 10.2015 (4 роки 3 міс.)
В компанії: ПуАТ «ING Банк Україна», Київ
Посада: Фахівець відділу розрахунків
Функціональні обов'язки:
Обробка електронних платежів в гривнях (приймання, підтвердження). Обробка та архівація платежів в паперовому та електронному вигляді. Перекази коштів в іноземній валюті, включаючи списання комісій, розслідування грошових переказів, ініційовані відправниками грошового переказу, банкамибенефіціарами або отримувачам.Проведення перевірки документів та звірки зі звітом у процесі архівації.Обробка та відслідковування інструкцій щодо нарахування заробітної плати. Отримання та виконання платіжних вимог.Роздрук та завірення виконаних реєстрів платежів для клієнтів.Щоденна звірка оригіналів документів щодо платежів. На вимогу клієнта підтвердження сплати державного мита. Проведення фінансового моніторингу щодо операцій клієнтів та повідомлення належним чином Фахівця відділу контролю за дотриманням регулятивних вимог про всі операції, які можуть належати до категорії таких, що підпадають під обов’язковий та/або внутрішній фінансовий моніторинг, відповідно до вимог діючого (чинного) законодавства та внутрішніх правил Банку. Моніторинг рахунків сум до з’ясування.


C 02.2011 по 07.2011 (5 міс.)
В компанії: ПуАТ «СЕБ - Банк», Київ
Посада: Провідний спеціаліст відділу оформлення операцій юридичних осіб. Управління оформлення розрахункових операцій клієнтів.
Функціональні обов'язки:
Продаж клієнтам банківських продуктів. Забезпечення внесення готівки та безготівкові розрахунки по рахунках клієнтів та перевірка правильності їх заповнення, проведення ідентифікації Клієнтів, а саме: Обслуговування клієнтів по списанню з їх рахунків безготівкових грошових коштів: платіжними дорученнями; платіжними вимогами – дорученнями; векселями; чеками. Обслуговування Клієнтів по системах віддаленого доступу до рахунків Клієнтів: перевірка платіжних та розрахункових документів на предмет правильності їх оформлення; контроль прибуткововидаткових касових документів, здійснених по рахунках клієнтів; отримання та заведення від Клієнтів заяв на покупку/продаж та банківський переказ в іноземній валюті, перевірка правильності їх заповнення, проведення ідентифікації Клієнтів, перевірка наявності документів, що підтверджують правомірність перерахування грошових коштів в іноземній валюті на користь нерезидента, підготовка інформації для відповідей на запити Клієнтів по здійсненим імпортним та експортним операціям.


C 10.2008 по 02.2011 (2 роки 4 міс.)
В компанії: ПАТ «Альфа - банк», Київ
Посада: Провідний спеціаліст відділу оформлення операцій юридичних осіб управління оформлення розрахункових операцій клієнтів.
Функціональні обов'язки:
Розгляд та підготовка відповідей на запити фінансових органів, служб, накладання і зняття арештів , списання грошових коштів згідно платіжним дорученням.Підготовка документів для здачі їх в архівЗдійснення перерахування платежів юридичних осіб, які не мають рахунків у банку.Здійснення листування для уточнення реквізитів, редакції платежу до запитів клієнтів.Обслуговування рахунків юридичних осіб, консультація, контроль за поступленням аналогів в бюджет, провірка і видача грошових коштів по чекам, аналіз клієнтів для обслуговування по індивідуальним тарифам.Консультація юридичних осіб по питанням відкриття поточних рахунків , їх функціонування, правила користування клієнтськими рахунками і здійснювати операції по ним.Нарахування і списання операцій по РКО.Прийом та оформлення валютних заявок на купівлю та продаж, та валютних переводів клієнтів.


C 08.2007 по 10.2008 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ВАТ”Кредитпромбанк”, Київ
Посада: Старший економіст операційного відділу операційно-розрахункового управління по роботі з юридичними особами
Функціональні обов'язки:
Розгляд та підготовка відповідей на запити фінансових органів, служб, накладання і зняття арештів , списання грошових коштів згідно платіжним дорученням.Підготовка документів для здачі їх в архівЗдійснення перерахування платежів юридичних осіб, які не мають рахунків у банку.Здійснення листування для уточнення реквізитів, редакції платежу до запитів клієнтів.Обслуговування рахунків юридичних осіб, консультація, контроль за поступленням аналогів в бюджет, провірка і видача грошових коштів по чекам


Освіта
Навчальний заклад: Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи національного банку України
Дата закінчення: 2007-07-01
Факультет: Банківської справи
Спеціальність: Банківської справи

Навчальний заклад: Львівський Державний Університет Внутрішніх Справ України.
Дата закінчення: 2007-07-01
Факультет: Правознавство
Спеціальність: Правознавство

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: IRM, GBS, B2, Outlook, Microsoft Office Excel / Word

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кременчуг одесса умань павлоград полтава киев ужгород касир маловідомі мфо україни прилуки никополь кредит без довідки про доходи кривой рог яготин всі мфо бердянск черкассы каменец-подольский николаев житомир каменское нові мфо україна измаил юрисконсульт кредит під 0 нові мфо юрист экономист деньги в долг бердичев львов тернополь херсон бахмут ровно винница кредит без справки о доходах все мфо кассир запорожье смела днепр гроші в борг терміново мариуполь аналитик мфо україна краматорск кредит онлайн на карту луцк изюм борисполь славянск хмельницкий шостка бровары бухгалтер операционист миргород невідомі мфо україни сумы кредит онлайн на карту без отказа срочно энергодар черновцы кропивницкий александрия чернигов рейтинг кредитов мелитополь харьков северодонецк мукачево белая церковь ивано-франковск
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на картку без відмови терміново кредитный лимит спортбанк кредит наличными без справки о доходах кредит під 0 відсотків вакансии в финансах микрозайм без отказа банковские вакансии гроші в борг кредит наличными киев кредит спортбанк спортбанк невідомі мфо альфа банк киев вакансии банков украины работа в банке маловідомі мфо точки выдачи спортбанк карта спортбанк Новые МФО Украины всі мфо україни база мфо украины работа в страховании мфо, которые дают всем деньги в долг срочно вакансии банков работа в банке киев вакансии в банках кредит готівкою без довідки про доходи мфо без лицензии займ на карту с автоматическим одобрением все мфо украины список rss работа в финансах кредит готівкою київ отзывы спортбанк кредит онлайн на карту без отказа кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням рейтинг кредитов онлайн малоизвестные мфо Нові МФО України альфа банк архив вакансий неизвестные мфо
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты