Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 70406
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Платіжні картки
Резюме № 70406
Опубліковано: 29.08.2019 р.
Рубрика: Платіжні картки

Начальник відділу платіжних карток

Стартова зарплата: 25000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 18.01.1985 г. (39 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 11.2017 по теперішній час (6 років 5 міс.)
В компанії: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПРОМИСЛОВИЙ БАНК», Київ
Посада: Начальник відділу платіжних карток
Функціональні обов'язки:
Прийняття управлінських рішень. Проведення переговорів. Узагальнення пропозицій та підготовка матеріалів по перспективному і поточному плануванню роботи Відділом. Організація роботи з клієнтами Відділом платіжних карток (фізичні та юридичні особи). Досконала реалізація створення та підтримки клієнтської бази держателів платіжних карток.Оперативний контроль механізму з недопущення усього спектру шахрайств з платіжними картками. Тестування програмного забезпечення та створення детальних інструкцій для більш зручного використання нових програм та оновлень. Фінансовий моніторинг по рахунках клієнтів Відділу платіжних карток. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках.Виконання та контроль статистичної звітності Відділу платіжних карток, звітність для НБУ, Банку спонсору та МПС (щомісячна, квартальна, річна). Робота з банкомспонсором (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Робота з процесінговим центром (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Взаємодія з платіжними системами (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Організація закупівлі заготовок платіжних карток. Оперативний контроль емісії платіжних карток. Проведення поточних операцій в програмному комплексі (Card Galaxy) інтегрований в ОДБ Банку (Б2).Виконання та контроль бухгалтерського обліку в ОБД Банку. Досконала реалізація та контроль впровадження комплексу договорів та тарифів для карткових продуктів та послуг. Виконання та контроль діяльності Відділу щодо закриття операційного місяця, закриття операційного дня.


C 06.2017 по 11.2017 (5 міс.)
В компанії: ПАТ «АПЕКС БАНК», Київ
Посада: Заступник начальника відділу платіжних карток головного офісу
Функціональні обов'язки:
Прийняття управлінських рішень. Проведення переговорів. Узагальнення пропозицій та підготовка матеріалів по перспективному і поточному плануванню роботи Відділом. Організація роботи з клієнтами Відділом платіжних карток (фізичні та юридичні особи). Досконала реалізація створення та підтримки клієнтської бази держателів платіжних карток. Оперативний контроль механізму з недопущення усього спектру шахрайств з платіжними картками. Фінансовий моніторинг по рахунках клієнтів Відділу платіжних карток. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках. Виконання та контроль статистичної звітності Відділу платіжних карток, звітність для банку спонсору та платіжних систем (щомісячна, квартальна, річна). Робота з банкомспонсором (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Робота з процесінговим центром (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Взаємодія з платіжними системами (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Організація закупівлі заготовок платіжних карток. Оперативний контроль емісії платіжних карток. Проведення поточних операцій в програмному комплексі (Apex Line) та відображення їх в ОДБ Банку (MebiusBank). Виконання та контроль бухгалтерського обліку в ОБД Банку. Досконала реалізація та контроль впровадження комплексу договорів та тарифів для карткових продуктів та послуг. Визначення та аналіз потреб VIP клієнтів та налагодження успішного діалогу. Виконання та контроль діяльності Відділу щодо закриття операційного місяця, закриття операційного дня.


C 09.2009 по 03.2017 (7 років 6 міс.)
В компанії: ПАТ «ФІНЕКСБАНК», Київ
Посада: Начальник відділу платіжних карток
Функціональні обов'язки:
Прийняття управлінських рішень. Проведення переговорів. Керівництво роботою Відділу. Узагальнення пропозицій та підготовка матеріалів по перспективному і поточному плануванню роботи Відділом. Організація роботи з клієнтами Відділом платіжних карток (фізичні та юридичні особи). Контроль оформлення та супроводження юридичних справ по платіжних картках (приватних, зарплатних, корпоративних). Досконала реалізація створення та підтримки клієнтської бази держателів платіжних карток. Оперативний контроль механізму з недопущення усього спектру шахрайств з платіжними картками. Розробка та контроль стратегії претензійної роботи. Фінансовий моніторинг (верифікація та ідентифікація) клієнтів та операцій по рахунках клієнтів Відділу платіжних карток. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках. Контроль статистичної звітності Відділу платіжних карток, звітність для банку спонсору та платіжних систем (щомісячна, квартальна, річна). Координація роботи з банкомспонсором (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Налагодження та контроль робота з процесінговим центром (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Взаємодія з платіжними системами (ведення переговорів, листування, укладання та підписання договорів, узгодження тарифів для роботи Банку). Контроль роботи відділу з ембосером, друком платіжних карток, друком пінконвертів. Організація закупівлі заготовок платіжних карток та пінконвертів. Оперативний контроль емісії платіжних карток. Організація поточного проведення операцій в програмному комплексі (ISCard) та відображення їх в ОДБ Банку (АБС Б2). Оперативний контроль за бухгалтерським обліком в ОБД Банку. Досконала реалізація та контроль впровадження комплексу договорів та тарифів для карткових продуктів та послуг. Визначення та аналіз потреб VIP клієнтів та налагодження успішного діалогу. Контроль діяльності Відділу щодо закриття операційного місяця, закриття операційного дня.


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана
Дата закінчення: 2011-10-01
Факультет: Кредитно-економічній
Спеціальність: Банківська справа

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Навички роботи з комп’ютером- Відмінне володіння комп’ютером.- MS Office. Професійний користувач. CardGalaxy, MebiusBank, Apex Line, IS-Card, IS-Rep, АБС Б2, Pin-print, ID Card Maste, UPC Online, ATM Watch, Home Banking Sheeva, IFOBS ESALARY. Професійний користувач.- Браузери, поштові клієнти, системи голосового зв’язку та ін. Професійний користувач. Навички роботи з ембосером Datacard SE 48.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА УПРАВЛІНСЬКІ НАВИЧКИ: Стратегічне мислення. Високий рівень аналітичних здібностей. Лідерство. Робота в команді. Керівництво командою. Взаємодія з суміжними підрозділами та зовнішніми організаціями. Поточне та перспективне планування роботи підрозділу, управління персоналом. Високий професійний рівень проведення переговорів. Організація роботи Відділу з «нуля». Досконале знання та використання в роботі усього комплексу законодавства України: Цивільний кодекс, Закон України «Про банки і банківську діяльність», Закон України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», інструкції та положення НБУ. Взаємодія з підрядними організаціями: контроль обслуговування технологічного обладнання. Великий досвід роботи з клієнтами. Клієнт-орієнтованість в роботі. ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Прекрасні організаторські, лідерські якості. Цілеспрямованість, висока працездатність. Відповідальність за прийняті рішення. Уміння працювати в команді. Стресостійкість. Пунктуальність. Доброзичливість.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кременчуг павлоград энергодар мариуполь николаев киев каменское прилуки запорожье хмельницкий мукачево измаил кривой рог днепр бахмут каменец-подольский винница белая церковь полтава нові мфо україна бердянск мелитополь яготин изюм житомир сумы северодонецк тернополь деньги в долг харьков славянск всі мфо миргород юрисконсульт юрист луцк херсон львов ивано-франковск маловідомі мфо україни умань кредит без справки о доходах невідомі мфо україни кредит онлайн на карту бердичев нові мфо экономист мфо україна одесса краматорск бровары борисполь ужгород гроші в борг терміново ровно кредит онлайн на карту без отказа срочно чернигов кредит без довідки про доходи черкассы никополь шостка черновцы кропивницкий бухгалтер операционист касир аналитик кредит під 0 все мфо смела кассир александрия рейтинг кредитов
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
спортбанк вакансии в финансах карта спортбанк рейтинг кредитов онлайн невідомі мфо гроші в борг кредит спортбанк кредит під 0 відсотків список rss малоизвестные мфо неизвестные мфо кредит наличными без справки о доходах кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит готівкою без довідки про доходи мфо без лицензии деньги в долг срочно Нові МФО України кредитный лимит спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением отзывы спортбанк альфа банк киев кредит наличными киев база мфо украины кредит под 0 процентов Новые МФО Украины точки выдачи спортбанк работа в финансах кредит готівкою київ все мфо украины вакансии банков вакансии в банках архив вакансий работа в страховании маловідомі мфо альфа банк работа в банке киев банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа микрозайм без отказа мфо, которые дают всем вакансии банков украины работа в банке всі мфо україни позика на картку з автоматичним схваленням
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты