Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 70510
> >
Город : Умань
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Казначейство
Резюме № 70510
Опубліковано: 02.10.2019 р.
Рубрика: Казначейство

Керівник / помічник керівника / спеціаліст

Стартова зарплата: 7000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Умань
Освіта: вища
Дата народження: 31.01.1995 г. (29 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 05.2018 по 03.2019 (10 міс.)
В компанії: АТ КБ ПриватБанк, Умань
Посада: Директор відділення
Функціональні обов'язки:
Переведене на посаду Директора відділення. Обов`язки ні чим не змінились. Моє відлілення було на групі Б. Це обслуговування юридичних осіб. Я добре орієнтуюсь на потребах всіх сегментів клієнтів банку. Начинаючи від студента, пенсіонера до приватного підприємця і деректора сільськогосподарської компанії. Для мене це є вже великим досягненням, так як я знаю і розумію всі тонкості кожного продукту і вмію знайти підхід до кожного клієнта. І всі досягнення будьякої організації починаються з самого персоналу. З причиною переїзду в інше місто, я змушена була розрахуватись. На даний час я стою в ЦЗ. І підбираю цікаві пропозиції де зможу підняти будь яку організацію з нуля! Маю Рекомендаційний лис.


C 03.2018 по 05.2018 (2 міс.)
В компанії: АТ КБ ПриватБанк, Умань
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Через малий стаж я займала помаду Заступника начальника і навчившись ща короткий термін всього. Мене офіційно перевели на Начальника відділення. Обов`язки ті ж самі що і в Замісника я виконувала. Зустрічі, наради, переговори з клієнтами малого та середнього бізнесу. А між вільним часом допомагала своїм СоК обслуговувати фізичних клієнтів. Своїм досягненням вважаю те, що я пройшла з ноля всі посади банку і вивчила всі продукти банку. Я є універсальним керівником відділення. Вмію не тільки проводити зустрічі з клієнтами малого і середнього бізнесу, но і допомагати і навчати клієнтів на ТСО, проводити платежі. А також знаю програму Касову. За моєю спиною багатий багаж знань у Банківській сфері. І цього ж я навчала своїх підлеглих.


C 09.2017 по 03.2018 (6 міс.)
В компанії: АТ КБ ПриватБанк, Умань
Посада: Заступник начальника відділення
Функціональні обов'язки:
За хорошу роботу переведена на інше відділення на посаду Заступника начальника Уманського відлілення #1 Виконувала всі обов`язки Начальника по обслуговування клієнтів як фізичних осіб так і юридичних. У своєму підпорядкуванні мала 3 співробітника : 1 касир відділення, 2 Сока. Проводила зустрічі з клієнтами малого та середнього Бізнесу на презентацію та продаж кредитних продуктів, Лізингів, Депозитів корпоративних


C 06.2016 по 09.2017 (1 рік 3 міс.)
В компанії: АТ КБ ПриватБанк, Умань
Посада: Клієнт-менеджер
Функціональні обов'язки:
Мої обов`язки охоплювали великий сектор обслуговування клієнтів відділення банку. А саме : зустріч клієнта, спілкування та аналізування потребу клієнта. Допомагала клієнтам на ТСО. Навчала клієнта мобільному додатку Приват2 Та пройшла навчання і отримала сертифікат по Касі. І під час форсмажорних ситуаціях, замінювала касира на касі. Вирішувала завжди всі непорозуміння між клієнтами та іншими співробітниками.


C 05.2016 по 06.2016 (1 міс.)
В компанії: АТ КБ ПриватБанк, Умань
Посада: Менеджер
Функціональні обов'язки:
Під час проходження практики після університету мене запросили на стужування у відділення банку м.Умань. Була прийнята на посаду Менеджер. Обов’язками були : Консультування та обслуговування клієнтів. А саме відкриття карт ЗП, кредитних. Відкриття депозитів,страховок. За короткий час я зуміла вивчити весь процес і обслуговувала клієнтів на достойному рівні і не гірше колег, які вже працювали більше 56років. За старанну роботу була переведена на посаду Клієнтменеджер.


Освіта
Навчальний заклад: Київський інститут Бізнесу та технологій
Дата закінчення: 2016-01-01
Факультет: Менеджмент ЗЕД
Спеціальність: Менеджер(управитель)

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Управління персоналом
Компанія: АТ КБ ПриватБанк
Місто: Черкаси Період: Місяць Дата: 01.03.2019

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Иврит: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Я є активним користувачем комп’ютера та в більшості всіх ІТ-технологій. Добре розуміюсь в Appel.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Якщо брати досягнння в житті, то незважаючи на свою кар’єру, яку я сама зробила без будь-якої допомоги, я залишилась ЛЮДИНОЮ! Для себе я вивчила кримінальну психологію та психіатрію. В минулому були плани працювати в правоохоронних органах. Знання людської природи в плані психології дало змогу завжди розуміти людину.В досягненнях кар’єри, то я починала з практики під час навчання в Інституті і дойшла до Директора відділення. Коли любиш, те чим займаєшся, то до йдеш з успіхом до вершин. Цьому вчила в своїх підлеглих. « Бывших Банкиров не бывает»
Відомості: На даний час стою в Христинівській районній філії Черкаського ЦЗ
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Для себе у вільний час вивчаю досі кримінальну психологію, психологію. Досі цікавлюсь банківськими продуктами та новинками. Дресерую англійського кокер-спаніеля. Подорожую Європою та Україною. Обожнюю подорожі. Цим я розширюю свій кругозір.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
шостка кропивницкий борисполь кредит під 0 сумы киев белая церковь экономист кредит онлайн на карту без отказа срочно гроші в борг терміново юрисконсульт ивано-франковск мариуполь миргород изюм кассир запорожье никополь касир умань бахмут мфо україна луцк славянск аналитик ровно кредит без справки о доходах нові мфо всі мфо черновцы мукачево винница невідомі мфо україни александрия каменец-подольский бровары чернигов кременчуг черкассы энергодар херсон бердянск мелитополь бердичев тернополь кредит онлайн на карту ужгород полтава нові мфо україна яготин хмельницкий северодонецк бухгалтер харьков каменское все мфо павлоград операционист житомир деньги в долг юрист львов одесса смела днепр кредит без довідки про доходи прилуки николаев краматорск рейтинг кредитов маловідомі мфо україни кривой рог измаил
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
работа в банке киев вакансии банков маловідомі мфо банковские вакансии все мфо украины микрозайм без отказа кредит спортбанк альфа банк кредит онлайн на карту без отказа работа в финансах кредит наличными киев карта спортбанк рейтинг кредитов онлайн невідомі мфо отзывы спортбанк вакансии банков украины кредитный лимит спортбанк архив вакансий гроші в борг малоизвестные мфо мфо без лицензии мфо, которые дают всем Нові МФО України список rss кредит онлайн на картку без відмови терміново всі мфо україни позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными без справки о доходах работа в банке вакансии в банках кредит під 0 відсотків кредит под 0 процентов точки выдачи спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением Новые МФО Украины кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев база мфо украины работа в страховании неизвестные мфо спортбанк деньги в долг срочно кредит готівкою київ вакансии в финансах
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты