Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 71986
> >
Город : Чернігів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Середній та малий бізнес
Резюме № 71986
Опубліковано: 29.11.2021 р.
Рубрика: Середній та малий бізнес

Зав. сектору ММСБ

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Чернігів
Освіта: вища
Дата народження: 23.09.1976 г. (47 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 05.2016 по 05.2021 (5 років )
В компанії: ФЧОУ АТ ОЩАДБАНК, Чернігів
Посада: Зав.сектору ММСБ
Функціональні обов'язки:
Пошук та залучення на обслуговування та кредитування потенційних клієнтів, надання консультацій клієнтам мікро, малого та середнього бізнесу, щодо умов банківських продуктів та послуг в тому числі по операціям з купівлі\продажу\обміну іноземної валюти на МВРУ, виконання якісного розрахунковокасового обслуговування клієнтів ММСБ , згідно з діючими процедурами Банку. Ідентифікація, верифікація та вивчення клієнтів. Проведення, супроводження відкриття та закриття поточних, депозитних рахунків юридичних осіб. Забезпечення виконання якісних та кількісних планових показників, які встановлені для відділення по напрямку ММСБ.


C 10.2015 по 01.2016 (3 міс.)
В компанії: АТ ОТП Банк, Чернігів
Посада: Начальник відділу обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Забезпечення організації та своєчасного виконання якісного розрахунковокасового обслуговування клієнтів Банку, поточне обслуговування банківських продуктів фізичних осіб , юридичних осіб та ФОП, згідно з діючими процедурами Банку. Ідентифікація,верифікація та вивчення клієнтів. Проведення, супроводження відкриття та закриття поточних, депозитних рахунків юридичних осіб, виконання безготівкових операцій платіжних доручень клієнтів в національній та іноземних валютах, приймання від клієнтів заяв на розподіл валютних надходжень, інформаційних повідомлень, заяв на купівлю іноземної валюти,згідно наданих документів клієнтів. Відповідальність за організацію та координацію загальної роботи з готівковими коштами, завантаження та розвантаження банкомату.


C 09.2007 по 05.2015 (7 років 8 міс.)
В компанії: Чернігівське відділення АТ ІМЕКСБАНК, Чернігів
Посада: Начальник сектору платіжних систем,начальник сектору операційного сектору
Функціональні обов'язки:
Відкриття, оформлення та ведення поточних рахунків та особових справ суб’єктів господарювання в національній та іноземних валютах, оформлення депозитних рахунків , здійснення розрахунковокасового обслуговування клієнтів в т.ч. через систему дистанційного обслуговування «Клієнт банк», «ІнтернетБанк»; фінансовий моніторинг по здійсненим операціям; формування щоденних бухгалтерських документів дня, здійснення та виплата грошових переказів, закупівля готівкових коштів у інших банках,та здавання готівки до НБУ , здійснення купівліпродажу валюти для клієнтів банку, формування звітів по роботі відділення для ГО, прийом та контроль за отриманням та оплатами рахунків по господарській діяльності відділенні, операції з банківськими металами та монетами у відділенні Банку.


Освіта
Навчальний заклад: ЧДТУ
Дата закінчення: 2001-05-01
Факультет: Фінанси
Спеціальність: Економіст

Навчальний заклад: ЧДМТ
Дата закінчення: 1996-04-01
Факультет: Бух.облік,контроль та аналіз госп.діяльності
Спеціальність: Бухгалтер

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Microsoft Office Word, Exel,,Internet, Outlook Express

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Банківські програми: Reteil, БИС ГРАНТ,БАРС
Відомості: Особисті якості : аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася та приймати самостійно рішення, цілеспрямована, швидко навчаюсь, комунікабельна, відповідальна, орієнтована на результат, висока ділова активність, охайна, ініціативна, врівноважена, наполеглива в прагненні до професійного зростання.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Спорт,подорожі, колекціоную монети,цікавить психологія відносин

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
невідомі мфо україни борисполь кривой рог львов все мфо юрисконсульт яготин нові мфо україна ровно бердянск харьков бухгалтер операционист энергодар черновцы изюм кредит без справки о доходах рейтинг кредитов винница кропивницкий шостка хмельницкий белая церковь каменское херсон кредит онлайн на карту без отказа срочно днепр мфо україна аналитик миргород бровары кредит онлайн на карту экономист ивано-франковск кредит під 0 касир умань киев гроші в борг терміново измаил мариуполь полтава деньги в долг всі мфо славянск никополь маловідомі мфо україни кременчуг луцк бердичев запорожье сумы одесса черкассы павлоград северодонецк краматорск бахмут мукачево юрист прилуки кредит без довідки про доходи чернигов александрия мелитополь николаев нові мфо каменец-подольский ужгород кассир смела тернополь житомир
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
Новые МФО Украины кредит онлайн на карту без отказа отзывы спортбанк работа в финансах позика на картку з автоматичним схваленням неизвестные мфо мфо, которые дают всем вакансии банков украины микрозайм без отказа работа в страховании кредитный лимит спортбанк вакансии банков архив вакансий кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке киев кредит спортбанк работа в банке альфа банк всі мфо україни рейтинг кредитов онлайн база мфо украины банковские вакансии вакансии в финансах кредит готівкою київ маловідомі мфо точки выдачи спортбанк спортбанк кредит наличными без справки о доходах кредит готівкою без довідки про доходи список rss Нові МФО України альфа банк киев вакансии в банках кредит під 0 відсотків карта спортбанк малоизвестные мфо кредит под 0 процентов деньги в долг срочно гроші в борг мфо без лицензии займ на карту с автоматическим одобрением невідомі мфо кредит наличными киев все мфо украины
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты